Nu am auzit de joc. daca e pe net e din cauza vitezei netului daca e pe computer instalat e de la placa video.du-te la optiuni si apoi la grafica si da rezolutia mai mica
[VARIANTA 1 ] Ai bara aia de jos si apeasi click dreapta, apoi apesi pe TASK MANAGER, si dupa te uiti sus unde scrie PROCESSES dupa cauti in chenaru acela unde scrie ceva de PLUGIN apoi apesi pe el doar o singura data, si jos la program scrie END TASK apesi butonul acela!
[VARIANTA 2 ] Daca ai steam poti sa.l instalezi de pe el, si se misca mai bine. TE ROG FUNDA DACA TI-AM FOST DE FOLOS
Din pacate sa-ti spun greu de scapat de lag cand intri in joc ai cheie acolo dai pe ia si debifezi tot si nu vei mai avea lag funda?
In primul rand iti recomand sa downloadezi jocul. Il al 2-lea rand scrie asa "/fsp60",sau "/nfs60". Incearca tu si spune care merge mai bine. Si pentru a vedea ce lag ai scrie "ping", si daca el iti spune "Ping:... mersi" ala e lagul tau, daca este peste 100inseamna ca ai lag mare. P.S lag= ca ti se misca greu
Inainte de a intra pe net dai click stanga si ii dai refresh de mai multe ori si dupa aia vezi da camerge bih ne daca nu ii dai restart si daca nici asa nu merge resetezi calculatorul(laptop) cu placere
Cel mai bine ar fi sa iti cumperi memorie pentru calculator sau, cum mi s-a intamplat mie, sa ai praf acumulat in iteriorul PC-ului.