| RalucutzaFarmer a întrebat:

TPU am o prietena care imi este colega si nasa. Dar ea nu stiu cum sa zic se comporta ca o regina adica sa zicem ma duc cu ia la magazin dupa ce iesim din magazin trebuie sai bag dulciurile in ghiozdan ca daca nu se supara pe mine. Ajungem la scoala ma pune sa inchid geamu si daca suntem de serviciu ma pune sa duc eu cosul si baga o minciuna ca ia la dus data trecuta.Sau de exemplu eu am ramas pe semestru1 la mate diriga o intreaba ca de ce nu ma ajutat si pe mine ea ii zice ca ii ziceam eu mereu ca hai sa ne jucam dar de fapt era invers ea imi zicea mie sa ne jucam, si eu sunt mai zlaba decat ea si ia profita de asta si ma face boschetara schiloada si in toate felurile cand ne certam.TPU cum vi se pare prietena mea si ziceti-mi daca ar mai trebui sa fiu prietena cu ea

10 răspunsuri:
| noktambul a răspuns:

Ralucutza, draga! Baga la cap : ea nu iti este nasa. Nasi iti sunt parintii ei. Clar? Si dupa cum zici ca se comporta nici macar prietena nu iti este! De ce nu povestesti parintilor tai problemele legate de asa zisa "nasa si prietena"? Sau, si mai bine, daca ai inima in tine, ia legatura cu nasii tai adevarati (cu parintii lui nesimtita, adica). Nu ai de ce sa te jenezi, pentru ca nasii sunt considerati parintii spirituali ai celui pe care l-au botezat. Curaj si inima buna iti doresc!

| UbexFlo a răspuns:

Crede doar ca te are la picioare pentru faptul ca iti e nasa.Da-i cu flitu` si las`o sa`si vada de fitele ei.

| Marialy a răspuns:

Buna.
In primul rand se scrie "ea" nu "ia", doar se citeste [ia]. In al doilea rand cred ca nu ar mai trebui sa mai fii o prietena asa de apropiata de ea. Poti vorbi cu doamna ta dirignta si sa te mute cu altcineva, ii poti explica ce se intampla. Ar trebui sa fii prietena cu ea cand este vorba de proiecte sau alte lucruri legate de scoala, in rest nu cred ca ar trebui. Sper ca te-am ajutat. Pa pa! :X :* >big grin

| SylviuCatlin a răspuns:

Prietena ta e ste cam cu nasul pe sus si nici intr-un caz nu ar mai trebui sa fii prietena cu ea daca se comporta asa cu tine! Intr-o relatie de prietenie abii trebuie sa fie egali... incearca sa o ignori, sa nu mai faci ce zice ea si asa o sa se destrame "prietenia" voastra Sau o alta optiune ar fi sa te comporti si u la fel ca ea. sa-i platesti cu aceeasi monedabig grin Sper ca te-am ajutat Si in viitor untat-te de doua ori cand iti alegi prieteneletongue

| Adixuuu a răspuns:

Nu este prietena ta o prietena adevarata nu face lucrurile astea, daca ti la ea si vreti sa fiti prietene poate ar trebui sa ii spui ce crezi si poate se va schimba.Parerea mea e ca te baga in incurcaturi daca mai esti prietena cu ea.

| RalucutzaFarmer explică:

Nu stiu ce e aia o prietena adevarata poate ca tu nu sti cristina si ca sa stii chiar ei m-au ajutat si nu mai vreau sa fim prietene pentru ca eu nu sunt proasta ta care o duci de nas asa de usor si cei cu asta sa vin repede la tine nu ma comanzi tu ai inteles

| Clarissaaz a răspuns (pentru RalucutzaFarmer):

Nu imi pasa nici eu nu sunt proast ta da sa faci tu ce vrei nici eu nu mai vreau sa fiu prietena u una ca tine PA.

| Clarissaaz a răspuns:

Fata sa stiu ceva tu chiar nu ma vrei sa fi prietena cu ea eu cred ca vrei si chiar daca ea face toate astea nu cred ca trebuie sa te superi doar spune-i toate aste in fata crezii ca ea face asta ca sa nu mai fiti pretene intelege-o si pe ea poate ca o face dintr-un anumit motiv incearca sa discuti cu ea si crede-ma toti cei care au scris aici nu inteleg ce e aiai o prietenie adevara si ei nu trec prin asta ca tine si ca mine asa ca...app daca citesti asa vino odata la mine ca nu stiu cum sa mai dau de tine...pop cu drag cea mai buna prietenakiss

| Dreww a răspuns:

Vai vai vai, am o intrebare : Cati ani aveti? [ nu va iau la misto sau ceva de genul] dar pe parcurs o sa vezi ca mai bine iti spui punctul de vedere cand e necesar. Parerea mea este ca aceasta prietena a ta, este doar o profitoare, si sfatul meu este sa iti vezi de treaba ta si sa fii amica cu ea doar cand mergi in vizita cu ai tai sau cand vin nasii tai la tine. in rest puteti fi colege, mai ales daca te deranjeaza asa de tare. situatia ta scolara e mult mai importanta decat "domnisoara sunt cineva ". Multa bafta! Sper ca ti-am fost de ajutor.

| biita a răspuns:

Pe asta o numesti tu prietena? Asa se compoarta o prietena adevarata? Doamne decat cu ea mai bine fara... Daca ea se poarta asa cu tine raspundei cu aceiasi moneda daca nu o sa ii raspunzi o sa creada ca te are ''sub papuc''. Si crede-ma daca o sa continui sa vorbesti cu ea o sa faca ce vrea cu tine. Nu cred ca ai mai mult de 11 ani da ma rog cred ca sti si tu vorba aia indiferenta doare mai mult decat ura!