| irinuk28 a întrebat:

TPU,cum l-as putea convinge pe tata sa se lase de fumat? Deja ma ingrijoreaza, fumeaza cate un pachet la 2 zile.Si el a incercat, dar dependenta si-a pus amprenta.Ma refer la sfaturi utile,care sa contina trucuri,cum ar fi bomboane mentolate(din cate am inteles, ajuta), sau orice credeti ca ar fi de folos.
Va multumesc anticipat. FUNDA!

7 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Dacă nu are voință și ambiție, tot degeaba!
Pa, pa.

| Mâncărici a răspuns:

Daca nu are vointa degeaba. Poti incerca orice daca nu-si da seama singur de consecinte si de riscuri.

| cristhine022 a răspuns:

Tigare electrica nu costa mult si nici nu-i face rau

| Eugen866 a răspuns:

Imposibil, depinde doar de el, lasa-l sa-si faca rau singur si cand va ajunge cu plamanii varza sa-i spui: vezi ce ti-au facut tigarile

| irinuk28 explică (pentru Eugen866):

Pai oricum fumeaza de ani buni, dar nu chiar ca acum...Ma bucur insa ca se abtine cate o zi, insa chiar ma mir cum reusestehee hee.

| bluestrawberries a răspuns:

Tata fumeaza cate un pachet pe zi. A incercat sa se lase si chiar credeam ca o sa reuseasca dar dupa ce s-a intors la munca a inceput iar. I-am zis ca nu o sa apuce sa ma vada la casa mea, cu familie si fericita dar nu pare sa reactioneze intr-un fel. Atunci cand aproape se lasase fuma cam un pachet pe saptamana. Cand simtea nevoia sa fumeze iesea afara si statea pana ii trecea, manca o bucata de paine, alune, covrigei si altele. Mai lua cate un cub de zahar sau bea un pahar mare de apa cu lamaie.

| irinuk28 explică (pentru bluestrawberries):

Ok,multumesc.O sa-i propun si eu sa faca precum tatal tau. happy