| Kamwiiiiiiiii a întrebat:

TPU.
Deja jumatate din vacanta mi-am petrecut'o pe laptop. As vrea sa fac ceva mai "interesant".
Acum, pe timp de vara stau la casa intr-o zona mai retrasa, [ sat]. Si imi place, am animale [ catei, rate etc.] Ce pot face? Ma duc la strand saptamanal. La bunici la bloc iarasi, dar tot ma plictisesc.
Ce activitati pot face?

Răspuns Câştigător
| ceaiuldetei a răspuns:

Să citești. Te-ai gândit la asta? Citește trei cărți pe zi și pe urmă uită-te la ceas. Să vezi cum trece timpul și cum n-ai să te plictisești o clipă.

Sigur, rămâne să te țină și probabil n-o să te țină și ai să continui să te plictisești.

Sunt multe lucruri de făcut pe lume, chiar dacă ești la stână, la vilă pe Coasta De Azur, în spatele blocului sau într-o pur și simplu casă a unor oameni normali sau mai puțini normal.

Scrie. Îți place? Împânzește cu gândurile tale un caiet întreg. Asta dacă ai ce să scrii în el. Pe urmă, să vezi că se schimbă timpul, când îți arunci ochii pe fereastră.

Vezi dacă pe acolo prin sat, e careva mai destupat la creier și predă cursuri de muzică sau desen sau sport. Și apucă-te să te înscrii la unul din alea.

Și pe urmă n-ai să te mai plictisești.

Nu te gândi că a îți cumpăra cărți este foarte scump. Gândește-te că ai cărți MOCA la LIBER, integrale și deștepte. Pe care le poți citi cu drag, când stai pe budă, când faci baie, când vrei să dormi, când călătorești, când te simți singură și așa mai departe.

Sau poți să îți faci niște prieteni noi și să o arzi în grupuri prin parcuri, pe la vecini, pe la stână și ce mai aveți voi pe acolo, biserici, școli, magazine, poienițe și așa mai departe.

Apucă-te să sari coarda (ai să arăți mai "cul„ și ai să ai și "mușchi", ai să te epuizezi fizic, ai să dormi bine, ai să mănânci - că sportul dă foame și toare or să fie minunate).

Îmi vine să fac schimb de loc cu tine. Îmi plac animalele (dar nu animalele de oameni) și păsările și locurile mai retrase la sat, unde nu te freacă nimeni la icre și unde nici nu există televizor (ar trebui să te simți binecuvântată) și nu îți bagă nimeni pe gât căcaturile alea de acolo. Ce fericire. Ar trebui să te relaxezi mai des. Eu mă mir că ai net acolo. În locul tău, lăsam și net și tot și dispăream la scăldat pe undeva, la făcut un dig din pietre mari, în sat, ca să îmi fac o cadă și să mă bălăcesc până vine noaptea.

Ai atât de multe lucruri de făcut și tu spui că te plictisești. Mă gândesc că ar trebui să îți fie rușine, iar tu te gândești că eu aș fi nesimțită.

Râzi și te bucură: avem dreptate amândouă. Glumesc. Distrează-te și simte-te bine. Va veni un timp în viața ta, când îți vei dori din tot sufletul să mai ai vârsta de acum și plăcerile și condițiile de acum. Apreciază ceea ce ai și... pune mâna pe carte. Că vine școala, vin temele, vin note proaste, scandal cu ai tăi acasă, plânsete, pedepse și așa mai departe. Ei, ia spune-mi, nu îți vine să te duci la scăldat? Mă gândeam eu... Spor!

3 răspunsuri:
| CorneliaC a răspuns:

Pai cam faci de toate, nu inteleg de ce te plictisesti. POate ar trebui sa te intretii cu prietenii!

| johnyxus a răspuns:

Incearca sa gasesti anumite jocuri sau sa vizitati anumite locuri pe care nu le-ati mai vazut si asa o sa treaca plictiseala.

| oanaalexandrachivu a răspuns:

Daca ai prieteni pe acolo nu te vei plictisi niciodata, crede-ma! happy