TPU, help meee! În Photoshop, nu pot să salvez o poză png, sau să iau o poză png, acum câteva zile, am vrut să o salvez png o poză şi a spus că nu poate salva poza png şi eu am dat ok. Dar după câteva zile, nu+mi merge să o salvez png, nu+mi arată opţiunea, ce să fac? Deci por şi simplu nu+mi arată opţiunea de a salva poza png, îmi dă posibilitatea de a o salva : Psd, pdd, psb, eps, jpeg, ipg, pdf, pdp, raw, sct, tiff, tif, şi nu îmi arată de lokkkkkkkkkk png, ce să fac cc?
Apropo am PhotoShop cs 5. Repedeee! 1
Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Utilizatorii cu email-ul neconfirmat nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi şi nu mai mult de 10 în total. Pentru a retrimite email-ul de confirmare click aici
Utilizatorul care a pus această întrebare te ignoră. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorul care a pus această întrebare este în lista ta de utilizatori ignoraţi. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorii avertizaţi nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi.
Off, deci hai să zicem că editez o poză, fac un cover pentru fb, 1. Nu îmi arată pozele png din pc, 2. Nu pot după să o salvez png, dau la file ----> save as ----> sub nume fisier e format şi nu îmi apare png ( *PNG )
Unde a disparut "por si simplu?" ala atat de comun
bun... deci deschizi ps poti sa iei fisierul png daca nu ti-l arata (desi exista optiunea de a deschide orice tip de fisier la open o sa ai "all formats")
si pur si simplu "arunci fisierul" in ps deschis (drag and drop).
dupa ce editezi ce ai tu editat dai save for web iti apare un meniu nou in dreapta sus a meniului ai o zona iunde scrie "presets" sub o sa gasesti si png file 8 sau 24 biti
Dacă dau când deschid să iau fişierul png nu arată opţiunea png la all formats,. şi totuşi unde este şi drag and drop? Iau altul care nu e png, şi mai exact unde e " save for web "?
-_- În Ps făceam tot ce voiam, până acum, am aflat până la urmă unde e save dor web, dar nu pot să îl folosesc, adică nu mă lasă, trebuie neapărat ca fişierul să fie png?
Deci daca tu imi spui ca faceai tot ce voiai si habar nu ai unde ii save for web sau adica nu stiai unde ii, cum mama dracului faceai ceva, le salvai ca si psd-uri?
save for web e singura optiune de a ajunge la formatul final (jpg jpeg bmp png )pe care tu l-ai putea folosi pe facebook sau in stiu eu ce alt site sau program adica este cam singura optiune de a salva fisierul sub forma de poza nu stiu cum sa iti mai explic
deci nu cred ca faceai tot ce vroiai in ps daca nu reuseai sa ajungi la forma finala
si de ce mama dracului vrei neaparat png? iti trebuie tansparenta? ce nu ii bine sa-l faci jpg?
ia fisierul care iti este png "drag and drop" "tragel si aruncal" in ps si de acolo fa tot ce vrei cu el
Si la final : drag and drop nu se afla nicaieri este o actiune efectuata de muschii mainii cu ajutorul creierului si a mouse-lui.
Doreşti să urmăreşti această întrebare? Vei primi răspunsurile pe email.
Adaugă întrebarea la favorite
Doreşti să adaugi această întrebare la favorite?
Ce notă dai întrebării?
Înainte de a posta răspunsul, te rugăm să te asiguri că acesta nu încalcă regulamentul.
Nu ai introdus un răspuns!
Nu ai scris un răspuns pentru această întrebare, aşa că nu avem conţinut pe care să-l publicăm
Răspunsul este publicat...
Te rugăm să aştepţi ca răspunsul tău să fie trimis spre publicare.
Atenţie!
Succes!
Atenţie!
În răspunsul pe care vrei să îl postezi au fost găsite greşeli de scriere. Ele au fost corectate automat şi le poţi vedea marcate mai jos
Atenţie!
Eşti pe cale să postezi un mesaj care poate încuraja pirateria şi distribuţia ilegală de materiale pe internet. Legea nr. 8 din 1996, privind dreptul de autor şi drepturile conexe, a fost modificată semnificativ prin Legea nr. 285 din 2004, prin OUG nr. 123 din 2005, precum şi prin Legea nr. 329 din 2006, iar tu ai putea să te afli în situaţia de a le încălca acum.
În ipoteza unei acţiuni pe cale legală, TPU.ro este obligat să furnizeze IP-ul tău (3.135.209.20) şi restul datelor de identificare şi informaţiilor despre tine.
Atenţie!
Nu poţi posta acest răspuns pentru că linkul pe care l-ai inclus este suspicios, iar pe TPU pirateria nu este încurajată.
Te rugăm să nu faci referire la site-uri aflate în ilegalitate şi să nu postezi linkuri spre materiale postate pe internet fără respectarea drepturilor de autor (programe, jocuri, filme sau muzică piratată)
Nu poţi posta aceast răspuns la întrebarea aleasă!
Răspunsurile ce conţin cuvinte de genul pot fi postate doar la întrebări din categoria Dragoste şi Sex
Raportează răspunsul
Trebuie să fii logat ca să votezi
Pentru a evalua un răspuns trebuie să ai cont pe TPU.ro