| elena a întrebat:

TPU iti recomanda:"Intreaba-ti prietenii"...
"Pont: prietenii sunt cei mai in masura, sa te ajute, cand ai o intrebare. De ce nu ii inviti, sa te ajute?"
Trimit...trimit intrebari, de foarte mult timp, dar nici un "prieten", nu mi-a raspuns...nu...nu ma supara acest lucru, intrebarea mea este alta...primesc punctaj mai mult, daca un nesimtit de "prieten", imi raspunde la intrebare...ooooooooooooo...acestia, te iubesc foarte mult, daca ii chemi la mancat si la baut...mocca...

Răspuns Câştigător
rroxi44
| rroxi44 a răspuns:

Sunt sigura nu ti se puncteaza faptul ca unii sau altii dintre prieteni de pe TPU iti raspund. Se puncteaza doar raspunsurile tale (in functie de al catelea raspuns este - daca e primul se puncteaza tot cu 100 de puncte ca si un raspuns castigator). In general daca vrei sa afli mai multe despre punctaj incearca sa vezi ce scrie la Intrebari frecvente. Acolo printre altele este si sistemul de punctare pe TPU.
Daca in schimb te referi la alti prieteni - cei pe care poti sa-i inviti pe TPU din agenda ta de mail - si nu ti-au raspuns - nu cred ca influenteaza in vreun fel punctajul. Dar sa nu crezi ca este ceva anormal. Eu am convins-o destul de greu pe mama mea sa intre. Prietenii mei, desi multi au fost interesati - ori n-au timp, ori nu au inclinatia necesara. Dar se bucura ca, la o adica, stiu ca pot pune o intrebare pe acest site. Asa ca tot raul spre bine. In ceea ce priveste punctajul - cred ca nu asta trebuie sa ne preocupe. In definitiv - desi am fost votata stupid de foarte multe ori, chiar si cand mi s-a atribuit un premiu - pe mine nu m-a deranjat. Eu am facut asa cum am crezut mai bine, in general incerc pe cat posibil sa dau un raspuns cat pot mai bun. Cine ma premiaza considera ca am raspuns corect. Ceilalti... ciudosi... nu ma intereseaza. Punctajul nici atat! Sanatate si mult noroc tie Elena si, de fapt, tuturor prietenilor de pe TPU

6 răspunsuri:
| elena explică:

Doamne..."mlm", tu cand mai dormi? Esti pe "felie" permanent, esti super...

.Mr.Mike.
| .Mr.Mike. a răspuns:

Doamna Elena, imi permit sa vin si eu cu un proverb cat se poate de actual : ''Prietenii la nevoie TE cunosc!''
Nu se primeste mai mult punctaj, ideea este sa primiti cat mai multe raspunsuri care sa va foloseasca.Primiti punctaj mai mare atunci cand raspundeti prima la o intrebare.Si sa nu fiti suparata pe prietenii dvs.ne aveti pe noi care, din cate se vede, suntem dispusi sa va ajutam la orice ora.Va urez o dimineata frumoasa!

Bula
| Bula a răspuns:

Da, primesti punctaj - mai mult... daca "prietenii" sarguinciosi iti puncteaza raspunsurile ca nefolositoare sau chiar stupide...
Sau poate fi din cauza ca nu le ajunge atat mintea sa inteleaga nici daca au in fata cele 3 elemente: intrebarea, raspunsul si semnul premierii?
Eu am asemenea "Extra Low IQ" -isti, care ma depuncteaza sistematic, in peste 400 cazuri deja... thinking
Asa-s "prietenii"...

mlm
| mlm a răspuns:

Parerea mea este ca aici depinde si de bun simt nu de iubire.

| mariazet45 a răspuns:

Iarasi aveti probleme cu punctaju, ai putea sa dai o masa ca sa mai primesti ceva puncte, la ce iti folosesc?

| cely a răspuns:

ASA O FI