| RalucutzaFarmer a întrebat:

TPU la scoala este un baiat care ma enerveaza foarte tare si copii din clasa ii zice blonda chiar daca e baiat asa in fine. El mi-a pus mie porecla pinochio si de atunci imi zice asa ca cica am eu nasu mare dar nu e adevarat.cryingSi intr-o zi doamna noastra de franceza ne povestea ca la bac sa scris in franceza povestea pinochio toti colegi au ras de mine si de acum chiar toti imi spun numai pinochio, chiar si prietena mea cea mai buna a ras.Eu am inceput sa plang pana cand s-a terminat ora de franceza dupa aceia mi-a trecut.Am ajuns acasa i-am povestit mamei totul si maine merge la scl cu mine. dar tot nu o sa inceteze. Dar vreau sfaturi cum sa ii fac sa taca si mai ales sa rad si eu de ei.

13 răspunsuri:
| AndreiGabi a răspuns:

Heeeei,esti bleaga! Ignora-i, razi si tu cu ei.Cu cat te agiti mai mult cu atat fac mai rau.Ai fi facut la fel si nu trebuie sa ei totul ca pe o jignire.Amana in caz ca poti vizita mamei tale si ignora-i pe toti, doar asa se plictisesc. Numai bine!

| boogdan91 a răspuns:

Te faci de ras ma daca mergi cu maicata la scoala.lol laughing dupa asta o sa rada si mai tare de tine.cati ani ai? Trateaza-i si tu cu indiferenta si gaseste-le si tu porecle.
Eu in liceu aveam porecla Kalu, toti imi ziceau asa, da imi placea laughing

| Bogdan4688 a răspuns:

Mai iti zic eu asa prieteneste IGNORAI daca sunt ei prosti asta nu inseamna sa te bagi in jocul prostilor ca tia-u spus ei o porecla, ignorai credem si mie imi puneau o porecla si ia-m ignorat si ma-u lasta ce-l putin acum nu imi mai zic asa. ADD ID mess radu.bogdan2000 daca vrei sa iti mai zic.

| teodoram a răspuns:

Heei, wake up, pinochio este un nume foarte frumos! Daca nu iti place poti sa dai si tu porecle, mult noroooc!

| RalucutzaFarmer explică:

Ce retardata ma a retrdat esti u

| Dicanul a răspuns (pentru RalucutzaFarmer):

Fetito, invata mai intai sa scrii corect si coerent in limba romana si apoi fa-ti griji despre porecle.

As vrea eu sa fie atat de usor...

Ai vrea tu.winking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cea mai buna solutie este sa-i tratezi cu indiferenta, este greu dar trebuie sa incerci. Ei profita de faptul ca tu esti afectata de porecla si vor continua. Cit despre venirea mamei la scoala nu cred ca o sa aiba efect ba cciar va fi mai greu pentru tine, vor avea un motiv in plus de ras.

Răspuns utilizator avertizat
| Dicanul a răspuns:

Maica-ta e retardata daca merge la scoala cu tine pentru ca ti-a pus unu' o porecla.

| TronicX a răspuns:

Sa nu te lasi niciodata, sa ai caracterul puternic, si cand iti spun "pinocchio" sa nu mai plangi pentru ca ei o sa te trateze de-acum inainte la fel cum te trateaza in prezent si fac ca aceasta porecla sa fie punctul tau slab...asa ca fii o persoana tare, porecleste-i si tu si nu te lasa ofticata de altii, fii tu insati...in legatura cu "mama" ta cred ca ai facut o greseala, la care dupa cum ti-am spus mai sus ei o sa continuie.Fa orice iti sta in putinta numai nu mai crede in aceasta tampenie

| Brokenangel_2837 a răspuns:

Buna! Problema e ca tu le dai curaj sa faca asta prin faptul ca plangi atunci cand ei rad de tine... daca tu te-ai face pe indiferenta ei nu ar ti-ar mai pune porecle! Nu prea cred ca poti sa le raspunzi cu aceeasi moneda avand in vedere ca tu esti singura in fata tuturor. Asa ca nu ii mai baga in seama! Bafta:*!