| Kamwiiiiiiiii a întrebat:

TPU.
Povesti de groaza in genul autostrazii [ nu i mai stiu numele] care soferii vad fantome si sunt masini care merg in contrasens si dispar.
Ceva scurt si foarte interesant dar si de groaza
Funda

6 răspunsuri:
| ionutz1890 a răspuns:

Fenomene stranii, Mesaje de dincolo.

| crazyfun a răspuns:

Mesaje de dincolo serial..clar e pentru tine!

| NeymarJr11 a răspuns:

Deci 3 povesti rapide, 1 adevarata a mealaughing) si 2 de la bunici tongue.

Povestea mea e scurta : Era o zi de vara ca toate altele, se lasa seara si eu cu niste prieteni loucim in fata unui liceu, si noaptea vara noi dadeam ocoluri de liceu ca ne placea, acum 7-8 ani acum am crescutlaughing), si eu ramaneam de feicare data in spate ca eram ce-l mai mic din grup la inaltime laughing, si odata ma uit sus pe scoala, si vad ca se uita cineva la mine s-au la prieteni mei dar cred 100% ca la mine, dar nu i se vedea fata, nimic doar ca se uita la mine am vazut, dar nu stiu ce era. Stiu ca liceu are paznic, dar nu cred ca 1 paznic intreg la minte se urca pe scoala la ora 12-1 vara:d, sta si el pe in fata liceu-lui ca e o banca, sau chiar in liceu :d, asta e adevarata nu e de groazalaughing), dar ma gandesc ce poate fii nu eram baet/fumat/drogat/obosit am vazut cu ochii mei big grin.

Povesti spuse de bunici : Intr-o noapte 2 surori una mai mare ca alta au vrut sa doarma pe holu casei, la tara. Si verisoru lor murise cu mult timp inainte, una din fete il viseaza fata ce-a mica si in visu ei ea devine somnambula si ia o galeata si se duce la fantana sa ia apa, dar la o fantana de pe o panta din sat dar deschid o paranteza ( fantana nu avea si in curtethinking s-au no fi avut nu stiu continui ), si poarta casei se deschide singura, ea doar mergea caini se asezau in cur, si nu mai latrau se uitau toti la ea. Cand ajunge la fantana, sa ia apa, de pe panta coboara un Aro un om o vede pe fata, si il cunoaste pe tata-l fetei. O intreaba ce face la ora aia acolo, ea raspunde ca a venit cu varusu sa ia apa. El stiind ca varusu murise cu mult timp inainte, a luat-o si-a bagat-o in masina. Cand a dat sa urce panta, draci trage-au masina inapoi si asa omu-l acela sa luptat pana la ora 4 dimineata, cu necuratu pana s-au trezit cocosi. El ajunge acasa la fata si il striga pe tata-l fetei, il intreaba unde e fata ce-a mica, tata fetei ai raspunde ca doarme, langa sorasa, s-a dus sa vada daca doarme si lipseste dupa ai spune unde a gasit-o etc. A 2 zii, ei se muta din casa aceea si afla ca sub casa erau ingropati niste galbeni blestemati :d nu e niciun copy, de pe internet nu gasiti asta e de la tara, si cred 85% ca e adevarata, pentru ca la tara se fac farmece/vraji.

MI-au mai spus o poveste cu unu, tot asa somnambul dracii il duc pe camp, si vor sa il inece cu o cana luand apa din izvor, si sa chinuit sa il inece, pana spre dimineata cand, vine un om si striga la el ce face acolo si el raspunde ca vrea sa bea apa, si dupa ce a raspuns a ramas cu gura deschisa adica paralizat:d,...

PS : Povestea mea e adevarata astea 2 nu garanteztongue

| GăbițuGabriel a răspuns:

Uite o intrebare asemanatoare, sper sa iti fie de folos;) http://www.tpu.ro/......au-funda/, am gasit niste povesti interesante. poate se afla si cea pe care o cauti:)

| Strangerr a răspuns:

Asta am citit-o in ziar.
Era odata un barbat care conducea inspre Bucuresti.Era noapte si furtuna.La un momentdat, omul vede 2 domnisoare pe marginea drumului.A oprit sa le intrebe unde incotro se indreapta si cand a auzit ca merg la Bucuresti le-a spus sa se urce in masina ca le duce el.Cand au ajuns la casa domnisoarelor, in semn de recunostinta, acestea l-au invitat in casa la un ceai.Au intrat toti trei in casa, au baut cute un ceai, au povestit si dupa 3 ore omul a hotarat sa plece acasa pentru ca era foarte obosit.Inainte sa plece, cele doua i-au spus sa mai treaca pe la ele in vizita oricand doreste. Dupa 2 saptamani omul se intoarce la casa domnisoarelor.Suna la usa, dar nu raspunde nimeni. Dupa ce a asteptat 5 minute, vede un vecin si il intreaba daca cele doua sunt acasa sau au plecat in oras.Vecinul,socat,ii spune barbatului ca cele doua domnisoare care locuiau acolo au murit intr-un accident de masina undeva in apropierea Bucurestiului in urma cu 2 ani.Barbatul ramane mut si incerca sa ii explice vecinului ca el a fost in urma cu 2 saptamani in casa domnisoarelor cu ca a vorbit cu acestea.Barbatul observa ca la unul din geamurile casei erau trase draperiile, se uita pe geam si vazuse ca totul era exact asa cum ramasese acum 2 saptamani(cestile de ceai erau pe masa). Funda?

| Andradutzza a răspuns:

Deci. asta e un banc, pare putin de groaza la un moment dat, dar e ok.

Era o femeie, intr-un sat, care a ramas singura, sotul ei a murit in urma cu cativa ani, copii plecati in strainatate. nu avea pe nimeni. Si intr-o zi s-a hotarat sa mearga la cimitir la sotul ei sa ii curete mormantul, sa puna flori, de-astea. si drumul era lung. si niste vecini care aveau masina au vazut-o pe biata batranica cum mergea pe jos, si o intrebara " Unde mergi, nana Marie? "( ca la tara laughing ), si raspunde batranica " d. apoi pruncu meu, la cimitir ma duc " si la care zise vecinul el " hai, nana Marie ca te-om duce noi pana acolo si cand termini cu mormantul vi la masina noastra sa plecam ", zis si facut, merg toti la cimitir,fiecare cu mormantul sau si trecu timpul, deja se inserase destul de bine afara, si vecinii batranei o tot asteptau, numai nu venea, si zice vecinul ei " Nah ca ma duc sa vad ce face " ( cand povestesti, aici sa zici mai incet, apoi sa pastrezi acelasi volum, sa fie tot asa incet, mai de groaza ), si merge vecinu, si striga de departe " Nana Marie, noi am terminat deja demult. tu mai ai? ". batrana nu zice nimic. merge mai aproape crezand ca nu a auzit " Nana Marie, da` nu vii? ca noi mergem. ca am terminat " batrana nimic, ea manca ceva acolo pe mormant merge mai aproape " nana marie, ca hai, ca o-m merge acasa " batrana nimic merge mai aproape " nana marie, vi sa mergem? " batrana nu zice nimic. si cand se intoarce ...STAI CA VIN! ( asta strigi tare tare. sa se sperie prietenii tai functioneaza 100 % daca stii sa o zici asa cu intonatie! ) Nu e poveste, e ca un banc. dar care te si sperie! si sa nu uiti sa zici incet de acolo de unde ti-am zis!