anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

TPU salut am o mica problema acum aproape o luna un coleg din clasa mea nu ma lasa in pace si e inervant ma iubeste cica si cand iesim de la ore el sare pe mine si incearca sa ma pupe. azi la ora de franceza (ultima ora) imi trimite bilete cu i love denisa si eu le rupea un at coleg de care chiar imi place a luat un biled si profa lo prins a citi biletulsi acumstie si ia dar sa revenim cum sa fac sa ma lese in pace am incercat sa dau in el dar am dat cu piciorul in baiatlpe care chiar il iubesc si acesta a inceput sa rada pana acasa ajuttor ce sa fac amandoi sunt chipes darnu-mi place decta pe cel pe care l-am lovit ajut-o ajutor repede cine ma ajuta dau funda

5 răspunsuri:
| Lolităăăă a răspuns:

Pai e cam complicata viata ta laughing. Cred ca stiu cum sa te ajut. Tu trebuie sa fii mai curajoasa... Daca nu tii rusine du-te la cel pe care il placi... bagate cu el si fa-l gelos pe ala si asa nu se va mai lua de tiine happy. Sper ca ti-am fost de ajutor. Fundita?; o3

| Emmett a răspuns:

Măi "amigo'' ești analfabetă, sau ce? Nu înțeleg nimic din ce ai scris, doar ca un tip te place și că ție îți place de altul. OK... Draga mea, încearcă să îl pupi pe tipul de care îți place în fața ăluia pe care nu-l suporți și dacă nici asta nu merge, pune-l pe tipu de care îți place să-i explice.

| Emmett a răspuns (pentru Emmett):

Spunele părinților de tipul de care nu-ți place și o să rezolve ei. ÎNȚELEGE NU TREBUIE (dacă nu ai curaj) SĂ FACI CE AM SPUS EU MAI SUS!(adică mesajul de mai sus ăla care este publicat la ora 14:40)

| Emmett a răspuns:

Uite, îți mai dau un sfat, spune-le părinților tăi de tip și atunci o să discute ei cu dirigintele/directorul etc.și atunci sigur o să te lase în pace.

| alex474 a răspuns:

Du-te dracu de proasta!