Te gandesti la problema, si te intrebi, merita sa fiu suparat? o sa castig ceva din a fi suparat? sigur nu ma afecteaza decat pe mine fiind suparat? Lasand supararea la o parte, sa gasim solutii pentru a nu mai fi suparat in viitor. Am avut si eu momente cand am fost dezamagit de oameni, si m-am intrebat," bai dar eu sunt suparat, si o sa fie aceeasi oameni, o sa fie aceleasi probleme, nu o sa rezolv nimic si poate ma si imbolnavesc. Poate te-am ajutat.
La varsta ta,tot ce nu este pe placul tau,te supara, te enerveaza. Cand ceva nu-ti convine si crezi ca nu poti discuta cu persoana respectiva, mai bine pleci si cugeti singurel, sau cu o persoana apropiata, daca a avut dreptate el, sau tu.....sau amandoi. Decat sa isti o cearta, care tot tie poate sa-ti faca rau, mai bine te retragi tu, politicos, tragi 10 guri de aer in piept si iti cauti o preocupare,ca sa uiti discutia,fapta, situatia ce nu-ti era pe plac, asa cum doreai tu. Nu mai despica firul in patru, la orice problema, ca oricum nu poti rezolva TU, totul, de unul singur.
Sa mananci sanatos, sa nu iti pese ceea ce auzi in jur si vezi, sa fi fericit si sa fi zambaret.
Pa, pa.
Vezi si tu o comedie, fa ceva ce iti place, iesi la joaca in lumea reala.Esti foarte tanar, bucura-te de copilarie caci alta nu o sa mai ai.
Lasa grijile in seama celor mari.
Buna.
Intra pe http://www.nlpmania.ro/......oblemelor/
Sper ca ti-am fost de ajutor.
Pa, pa.
Calmul vine din interior.
Am citit o carte sf. Niste femei erau pregatite pentru a fi ceva gen femeia fatala (nu stiu cum sa ma explic calumea si folosesc exprimari din astea dubioase) . Ele urmau un program care le aducea in stare sa nu se enerveze,sa nu-si miste niciun muschi, deci practic aveau control total asupra mintii si a corpului. Erau invatate sa isi controleze emotiile si li se spunea ca acest calm provine din mintea lor, nu din altceva.
Asa ca acelasi lucru ti-l spun si eu. Gaseste un gand, o amintire, ceva care sa te distraga de la sursa de enervare. Inspira adanc si gandeste-te ca toate acele senzatii neplacute iti ies prin piele si tu ramai intr-o liniste deplina.