| mihaela_5361 a întrebat:

Trebuia să merg la concertul Depeche Mode şi îmi pare nespus de rău că se suspendăcrying( Vă place trupa? Sunteţi amatori de muzică bună?

Răspuns Câştigător
| sergiu2525 a răspuns:

Off dar nu e asa o nenorocire.tot mai bine vezi concertul de acasa caci acolo o sa vezi niste furnici pe scena care se invart si canta.eu am auzit de depeche mode abia cand au scos melodai wrong. ok dar eu nu traiam in anii 80`

7 răspunsuri:
constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Nu stiu cat de buni mai sunt, dar in urma cu 20-25 de ani erau la moda si erau foarte buni.

| angel74dm a răspuns:

Dacă vi anul ăsta pe 15 mai, ne întâlnim acolo... Eu mi-am luat deja bilet...

| aumih16 a răspuns:

Sunt si eu atras de muzica asta adica synthpop new wave post punk post rock post disco etc da dar trupa a suspendat atunci concertul care il avea de sustinut pentru ca Dave Gahan a avut probleme a trebuit sa opereze stiu ca el a cam tras-o si in trecut cu drogurile ii cam placea sa consume droguri din cauza asta Martin Gore a vrut sa desfiinteze formatia care activa din 1981 asta in 1995 deoarece se despartise si de Alan Wilder in anul acela si alege un proiect constituit inca de cand era la Depeche Mode stiu ca si Vince Clarke a plecat de la Depeche Mode si s-a dus la Yazoo unde a colaborat cu Alyson Moyet o scurta perioada si apoi dupa aceea si-a format o formatie Erasure cu Andy Bell care vindea pantofi femeiesti si aflase intr-un ziar ca Vince Clarke cauta inca un membru si l-a ales pe el si a cerut ca formatia sa fie una gay tocmai din aceasta cauza oricum ma gandesc ca dintre Vince Clarke si Alan Wilder mi-ar placea sa revina poate Vince Clarke ca Alan Wilder sigur nu si-ar abandona proiectul muzical dar Vince Clarke ar putea doar daca ar fi sa moara Andy Bell deoarece s-a infestat cu sida boala care a luat-o din 1998 iar dupa aia in 2004 a declarat ca era gay si multi nu stiu cand a intrat in formatie ca e gay oricum Freddie Mercury a avut si el problema asta in 1986 dar el nu a scapat a murit in 1991 dupa atata chin cu boala sigur ca Andy Bell este norocos ca a scapat de boala asta si ca traieste in continuare dar fereasca dumnezeu daca nu scapa si murea ce se facea Vince Clarke fara el nu putea sa mai duca formatia mai departe ca activa din 1985 oricum sa revin la Depeche Mode dupa anul acela 1995 critic pentru formatie a reusit Dave Gahan in 1996 sau 1997 sa scape de droguri si de alcool si practic Depeche Mode a continuat e drept activitatea formatia nu a mai fost cum era inainte dar au mers mai departe ca si celelalte formatii de altfel oricum cred ca daca Dave Gahan numai scapa probabil ca Depeche Mode numai continua activitatea dar asa continua activitatea mai departe

| aumih16 a răspuns:

Am uitat sa precizez ca formatia lui Alan Wilder se numeste Recoil stiu ca Depeche Mode dupa plecarea lui a devenit trio adica Dave Gahan Martin Gore si Andrew Fletcher

| aumih16 a răspuns:

Stiu si ce melodii si videoclipuri avea Depeche Mode in anii 80 adica Just Can't Get Enough Get The Balance Right! Everything Counts People Are People Master And Servant Stripped Shake The Disease Strange Love Never Let Me Down Again si dupa aia in anii 90 Enjoy The Silence I Feel You Walking In My Shoes It's No Good Only When I Lose Myself si dupa aia in anii 2000 Free Love Wrong Peace Hole To Feed Fragile Tension All That's Mine Heaven iar in anii 2010 stiu doar de Soothe My Soul alte piese nu prea mai stiu oricum in prezent ceva nou nu a mai scos cam din 2013 de bine de rau Erasure a mai scos ceva nou dar ca melodii ca videoclipuri nu au mai scos da dar Depeche Mode chiar nimic nu a mai scos nici melodii nici videoclipuri probabil pauza pentru turnee si abia dupa aceea daca au idei scot ceva nou altfel nu stiu

| aumih16 a răspuns:

Sigur ca am uitat sa si precizez din melodiile si videoclipurile lui Depeche Mode in anii 80 A Question Of Time A Question Of Lust din anii 90 ar fi si Personal Jesus iar din anii 2000 ar mai fi si alte melodii videoclipuri insa nu si anume Here Is The House New Dress New Life Route 66 In Chains World Full Of Nothing Dressed In Black Broken The Child Inside etc

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De ce se amana? Si pe ce post se va da? Sunt in urma cu informatiile, scuzati.

Întrebări similare