Buna!
Paii. Mi se pare o idee foarte buna cea pe care ai spus-o mai sus! Si eu a trebuit sa fac un astfel de proiect, si imi pare rau ca nu a fost ideea mea!
Despre intrebari Ai putea sa ii adresezi unele din urmatoarele :
1. Ce sunteti dumneavoastra pentru locuitorii acestui oras?![ un raspuns inteligent sau macar. interesant ar fi : Tata, frate sau chiar unul dintre ei! ]
2. Ce credeti ca ar trebui sa refaceti in acest oras?![ si acum ar trebui, daca la voi sunt drumuri neterminate sau alte constructii nefinisate, sa raspunda cu acele lucruri ]
3. Ce credeti despre locuitorii violenti?! [ Aici chiar nu am idee ce ar trebui sa raspunda. Insa ai intelege mai bine din urmatoarea intrebare ]
4. Ce ati face cu acei locuitori?! [ Iar aici va raspunde " Daca nu se vor indrepta printr-o amenda, vom ajunge la pedepse mai tragice! ]
5. Cum vedeti viitorul?! [ Iar aici, daca este un adevarat bun primar, ar raspunde: Orasul va fi mai curat [ in caz ca acum nu prea se tine cont de igiena. ], nu vor mai fi asa multi oameni ce pun in practica violenta verbala si cea fizica. etc. ]
Si un punct imporant ar fi imaginatia lui! Trebuie sa fie desigur si optimist! Ar fi multe de spus! Acum ai putea sa il supui unui fel de " proba surpriza" sa vezi daca e calificat ca primar! Il intrebi despre istoria localitatii! Despre multimea de locuitori[ cati sunt]. Cate locuinte sunt in acel oras. Cate gospodarii. Cati ha are orasul! Si alte chestii importante sau neimportante despre localitate!
Sper ca ti-am fost de ajutor. Oh, si. foarte buna ideea cu " interviu " . Felicitari. Bafta!
Deci ideea e foarte buna.de exemplu poti sal intrebi de ce a vrut sa fie primar, ce responsabilitati are privitor la functie, ce sia propus sa faca in satul respectiv, cum vede el viitorul...si iti mai vin tie niste idei pe loc