| Aleeeeeeee a întrebat:

Trebuie sa fac o prezentare in power point despre satul meu si ma gandeam sa-i iau un interviu primaruluihee hee.

Credeti ca e o idee buna?

Ce intrebari as putea sa-i adresez?

Scuzati categoia, nu stiam unde sa pun intrebarea.

Răspuns Câştigător
| TI a răspuns:

Buna!
Paii. Mi se pare o idee foarte buna cea pe care ai spus-o mai sus! Si eu a trebuit sa fac un astfel de proiect, si imi pare rau ca nu a fost ideea mea!
Despre intrebari thinking Ai putea sa ii adresezi unele din urmatoarele :
1. Ce sunteti dumneavoastra pentru locuitorii acestui oras?![ un raspuns inteligent sau macar. interesant ar fi : Tata, frate sau chiar unul dintre ei! ]
2. Ce credeti ca ar trebui sa refaceti in acest oras?![ si acum ar trebui, daca la voi sunt drumuri neterminate sau alte constructii nefinisate, sa raspunda cu acele lucruri thinking ]
3. Ce credeti despre locuitorii violenti?! [ Aici chiar nu am idee ce ar trebui sa raspunda. Insa ai intelege mai bine din urmatoarea intrebarewinking ]
4. Ce ati face cu acei locuitori?! [ Iar aici va raspunde " Daca nu se vor indrepta printr-o amenda, vom ajunge la pedepse mai tragice! ]
5. Cum vedeti viitorul?! [ Iar aici, daca este un adevarat bun primar, ar raspunde: Orasul va fi mai curat [ in caz ca acum nu prea se tine cont de igiena. ], nu vor mai fi asa multi oameni ce pun in practica violenta verbala si cea fizica. etc. ]
Si un punct imporant ar fi imaginatia lui! Trebuie sa fie desigur si optimist! Ar fi multe de spus! Acum ai putea sa il supui unui fel de " proba surpriza" sa vezi daca e calificat ca primar! Il intrebi despre istoria localitatii! Despre multimea de locuitori[ cati sunt]. Cate locuinte sunt in acel oras. Cate gospodarii. Cati ha are orasul! Si alte chestii importante sau neimportante despre localitate!
happy
Sper ca ti-am fost de ajutor. Oh, si. foarte buna ideea cu " interviu " happy. Felicitariwinking. Bafta!

1 răspuns:
| Măriucaaaaaaa a răspuns:

Deci ideea e foarte buna.de exemplu poti sal intrebi de ce a vrut sa fie primar, ce responsabilitati are privitor la functie, ce sia propus sa faca in satul respectiv, cum vede el viitorul...si iti mai vin tie niste idei pe locbig grin