Buna!
Nu-ti face griji, e bine inca. Daca ajungi pe la varsta de aproximativ 15 ani si nu ti-a venit, inseamna ca e o problema si e cazul sa consulti un ginecolog.
O zi buna!
Mie la 13 ani jum mi a venit, stai linistita ca o sa ti vina[cunosc pe cineva care pe clasa 8 a i-a venit
:p Trebuie sa aici intre 9 si 19 ani pentru ca sa iti vina pentru prima oara.
Pai, nu-ti face probleme. tu bucura-te ca nu ti-a venit . Mie mi-a venit la 12 ani :\. In schimb, cand am vorbit cu mama, ea mi-a zis ca ei i-a venit la 15 ani jumate, cand a intrat la liceu pentru ca era foarte scunda si slabuta. Banuiesc ca tu ai 12-13 ani din moment ce zici ca treci a 7-a. Sanii tai nu sunt dezvoltati inca. Eu de ex, am 14 ani, si nu zic ca n-am ce pune in surien, dar nu sunt exagerat de mari. si am mers la ginecolod odata, si mi-a zis ca sunt putin prea dezvoltata pentru varsta mea. Asa ca stai linistita. o sa iti vina si ciclul, o sa iti creasca si sanii. Tu bucura-te de viataaaa ^^. Tk :*. Fundaa
Stai linistita
nu trebuie sa te ingrijorezi
mie mi-a venit pentru prima data cand aveam 14/15 ani cand treceam pe clasa a 8
nu trebuie sa-ti faci griji stai linistita iti va veni
Linisteste-te! Nu e o regula sa iti vina asa devreme...mie mi-a venit in clasa. a saptea. Cunosc fete carora le-a venit pe la liceu...deocamdata bucurate ca nu ti-a venit
Stai calma fiecare persoana e diferita, dar eu cred ca ar trebui sa mergi la un ginecolog pentru a te asigura ca nu este nici o problema!