Trupa: Muse, cred
Anul preferat: nu am numai unul. Mi-a placut muzica anilor '80, '90, dar nu cea din Romania. Prefer Bon Jovi, Mc Hammer...
Vedeta preferata: Din generatia tanara imi plac Bonnie Wright, Emma Watson, Nina Dobrev. Preferatii mei, totusi, sunt Michelle Pfeiffer, Ralph Fiennes, Gary Oldman, Alan Rickman, Cate Blanchett; despre Rihanna si Britney... vocea primei e draguta, dar nu canta genul de muzica pe care il ascult eu. Imi place totusi colaborarea cu Coldplay pentru Princess of China. Imi place muzica veche a lui Britney (Baby one more time etc).
Trupa:Hurts
Cntaret,nu am unul preferat....imi placeenrique iglesias si Pitbull care nu este cantaret este rapper
Cantareata: beyonce(imi plac show-urile ei)
Anul preferat:nu am un an preferat
Vedeta preferata:ellen degeneres(emisiunea ei e foarte tare ) Demi Lovato/ Beyonce/David Beckhan/Miley Cyrus/Clanul Kardashian
Rihanna imi place:stilul ei, videoclipurile...in general am o parere buna despre ea ca artist ca om, nu ma intereseaza cum e pentru ca nu o cunosc si nu stau cu ea in casa, eu pe ecran vad artistul nu omul dar, din interviuri mi se pare foarte draguta.
Britney:Nu am fost niciodata fan.Imi plac unele melodii nu ma omor dar, nici nu schimb postul.A avut si ea coborarile ei in viata si cariera nu pot sa spun prea multe ca nu am urmarit-o
Trupa preferata este Holograf, cantaret sunt Keo si Laurentiu Duta iar cantarete sunt Andra, Antonia, Shahira, Rihanna.Iar anul preferat a fost 2005.
Buono e trupa mea preferata, e din Japonia dar imi mai place mult si Scandal, 4 minute...cantaret preferat:Avril Lavigne
anul preferat nu stiu
ca vedeta preferata tot Avril Lavigne este da imi mai place si Selena Gomez, Demi Lovato, Britney Spears, Katy Perry, Jessie J, Taylor Swift
imi place cum canta Rihanna dar nici sa devin un fan infocat, iar pe Britney Spears o ador dupa mine e regina pop-ului
emma_7432 întreabă:
LastNight1324235436 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
DiaElla24 întreabă:
Davyduchiha2001 întreabă:
eusebiu27 întreabă: