Nu, nu o traiesc. Daca as traio as fi acum la o petrecere dar stau in fata calculatorului si raspund la o intrebare pe TPU .
Da! Fiecare clipa petrecuta alaturi de prieteni, famile o traiesc din plin, pentru ca viata este scurta si merita traita.Chiar daca uneori mai apar si necazuri trebuie sa fim atri si sa trecem peste ele.
Depinde...fiecare are o viziune diferita asupra lucrurilor.gusturilee si parerile ne sunt diferite, insa eu imi doresc sa traiesc clipa, dar cu grija, nu vreau sa imi irosesc timpul...
Tocmai acum am facut o pauza, ca am o febra musculara de nu se poate de la topait^_^
Cateodata da, cateodata nu.Aici depinde de oportunitatea ce-mi iese in cale. Uneori trebuie sa mai fii si precaut si sa cantaresti un lucru inainte de a-l face, deoarece s-ar putea sa regreti mai tarziu.Cred ca ar trebui sa ne situam intre a trai fiecare moment si a fi linistiti,pentru a avea o viata cat mai normala, nici zbuciumata prea tare, insa nici prea monotona.
Bună!
Da,aproape mereu! Zi de zi,oră de oră,minut de minut, secundă de secundă! Trebuie să trăiești clipa, altfel...de ce o mai trăiești?
chiftelutacrocanta întreabă:
DaciaRomania întreabă: