| SuperMagicSmile a întrebat:

Ughhh, am o problema...
Deci, din cate stiu eu, scoala incepe pe 12 septembrie, right?
Problema e, unchiul meu mi-a zis ca a auzit la tv ceva in legatura cu 4 septembrie, doar ca nu a prins decat putin si nu stia ce.Asa ca, cand incepe scoala pana la urma? Si ce e pe 4 septembrie? Si de ce nu putem sta acasa pentru totdeauna?(ok, ultima parte eram eu fiind depresiva, deci nu trebuie neaparat sa raspundeti)

Răspuns Câştigător
| hummer24 a răspuns:

Pe 12 incepe iti zic sigurwinking

7 răspunsuri:
| OanaAndreea16 a răspuns:

Scoala incepe pe 12. happy. 4 oricum e duminica, te duci tu atunci la scoala? thinking

| DeXxa a răspuns:

Http://www.opiniatimisoarei.ro/......05/08/2011
Pe 12 cica incepe scoala...si pe 4 septembrie e duminica. :))

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pe 12 incepe scoala...pe 4 e ceva cu profii, cu sindicate, greve samd. Oricum profii incep inaintea elevilor orele. ca au de facut orar, de facut planificari, etc etc. Don´t worry. De ce nu poti sa stai acasa pentru totdeauna? pentru ca ai muri de plictiseala si de dorul colegilor cu care razi in pauze sau faci misto de profi, punandu-le porecle laughing puup enjoy cat mai ai din scoala ca apoi o sa mori de dorul ei, ca mine... sadsad

| Pandicorn123 a răspuns:

Pe 12 am auzit la tv aseara

| qwerty_6720 a răspuns:

Nu e pe 4 ci pe 12. A inteles gresit.

| OnlyTeardrops a răspuns:

Pai sunt sigura ca scoala incepe pe 12.la tv spun numai prostii(mananca si ei o paine)deci nu iti face probleme! si in ce priveste statul acasa pentru totdeauna nu este decat o prostie pe care o debiteaza creierul nostru, dar in realitate scoala ne ajuta. daca mai ai nevoie de vreun sfat anunta-ma!

| ZuzikaTeUbee_1975 a răspuns:

Pe 12 trebuie sa incepem scoala.Nu stiu ce este pe 4 dar in orice caz trebuie luni 12 septembrie sa incepem scoala crying