Salut!
Mi se pare cam aiurea, dar suna bine, suna sofisticat si cred ca va da roade, ca nu vad care din chestiile astea te-ar putea ingrasa.Ai putea totusi sa modifici ultima masa de la 5 spre 6, 7 ca nu te umfli din atata lucru.Bafta! :*
Hmm...eu nu aveam o dieta, cand am vrut sa dau jos, pur si simplu am facut mult sport dimineata si seara, multe lichide, fara sucuri, fara prajeli si fara mancat dupa 6 seara...despre dieta ta ar fi bine sa elimini covrigeii si painea prajita seara
Nu ai spus care sunt, mai exact, cantitatile.In orice caz, e destul de ok cu o singura precizare: ultima masa nu trebuie sa fie la 5, ci cu 4 ore inainte sa te culci, altfel ai sanse maxime sa ti se faca foame si sa o dai in bara, mancad mai mult sau in cantitati ok, dar foarte bogat caloric. Daca te culci pe la 10 si mananci la 5+un mar este cat de cat ok, dar daca te culci la ore tarzii, ma indoiesc ca nu ti se face foame si ca rezisti cu un iaurt, sau cu cateva felii de paine prajita.A doua problema este optiunea ta pentru cina.Cina,intr-adevar,trebuie sa fie mai usoara decat restul meselor, dar un iaurt gol ar putea sa nu fie suficient.La cina poti opta pentru salata cu branza slaba sau chiar cu carne de pui la gratar.Salata o poti consuma, de asemenea, si cu o felie-2 de paine(de preferat neagra), subtiri.O alta alternativa ar fi pestele la gratar cu mamaliga.De asemenea, multe fructe si legume.Pepenele,spre exemplu,e un fruct genial(tine si de sete,si de de dulce,poate tine chiar si de foame,hidrateaza+vitamine),e perfect in acesta perioada si, bineinteles, are putine kcal(ca orice fruct, de altfel).Te felicit, in schimb, ca nu ai intentionat sa elimini complet painea din alimentatie(foarte buna decizie!).Cam acestea ar fi lucrurile la care trebuie sa fii atenta.In rest, e bine.Succes.
Cum altcumva poate fi PIURE-ul dacă nu fiert? Doar e făcut din cartofi fierţi.
Şi nu prea e ok să mănânci conserve de peşte vara, mai bine mănâncă peşte cumpărat, ieşi oricum în câştig decât să dai bani pe 3 conserve mai bine cumperi nişte peşte din piaţă.
Ai grijă că pâinea prăjită şi covrigii constipă, şi ca sfat, să nu bei nici ceai de mentă pentru că şi ăla constipă.
E destul de drastic, dar depinde de tine dacă vrei s-o ţii şi dacă o să poţi, bineînţeles...
Pentru mine, e prea putin. Daca tu te simti bine cu dieta asta, tine-o tot asa.