Intrebarea asta mi-am pus'o si eu de ft multe ori si niciodata nu i'am gasit raspunsul. Intro zi l'am intrebat pe profu de religie si acesta mi-a spuse Dumnezeu nu l-a creat nimeni, el exista din totdeauna. Raspunsul lui nu m'a satisfacut asa ca sper ca tu vei primi raspunsuri mai bune
Dumnezeu exista din vesnicii. Din totdeauna exista Dumnezeu, El ne-a creat pe noi. El exista si inainte de intemeierea lumii, El e vesnic si va fi.
E super grea intrebarea si chiar nu-mi vine in minte nici un rapsuns...
Sa stii ca si eu ma intrebam chestia asta cu d-zeu si chiar nu stiu cum a aparut eu cred in el dar asta ramane un mister multi zic ca e doar un mit ca nu exista etc. Fiecare cum crede treaba lui
Aceasta nu e intrebare interesanta e una care s-a mai postat si raspunsul este ca El a existat dintotdeauna, nu are varsta.
Nimeni nu L-a facut pe Dumnezeu. Dumnezeu a existat dintotdeauna. Ca fiinte limitate e greu sa te gandesti la lucruri nelimitate, dar Dumnezeu a existat dintotdeauna. Nu are inceput si nici sfarsit.
Dumnezeu a existat mereu... El a inventat timpul, universul si tot ce exista.
Si eu m-am intrebat asta. Apoi mi-am dat seama ca e adevarat ca El exista din vesnicie, singurul raspuns pe care il pot accepta, si ca nu trebuie sa-mi bat capul cu astfel de lucruri si intrebari, plus ca mintea umana este limitata.
Poate intr-o zi il vom intreba cum a fost la inceput, dar acum nu cred ca e necesar sa ne ocupam timpul cu astfel de intrebari carora oricum nu le vom gasi un raspuns.
Nu esti primul care pune o astfel de intrebare.Pana acum nimeni nu a primit raspuns.
Uite o intrebare interesanta: de ce nu crezi in dumnezeu de ce pui intrebari stupide?
Pai pe noi ne invata ca El a facut Pamantul, nu Universul.Nu exista nici o fiinta in "spatiu" pana a aparut Universul...
Oh, si toate explicatiile care ti se dau la orele de geografie, istorie? Evindent e Dumnezeu!(sarcastic)