Care de gatit sau pentru auto? nu cred, am auzit ca cel de masline ar ingheta dar nu stiu sigur...si cel de de palmier la frig se sleieste... sper sa iti fi fost de folos.
Am inteles ca in conditii de frig extrem ingheata si uleiul (in avion, sau in zone arctice). Dar la temperatura la care apa ingheata, uleiul ramane fluid deoarece moleculele sale se comprima foarte greu.
Da, orice fluid poate ingheta, mai putin heliul (care ingheata si el, dar numai la o presiune foarte ridicata). Uite, in alaska, de exemplu, masinile trebuie sa aiba motorul pornit 24/7, altfel ingheata uleiul.
It depends on the type of oil. Here are the freezing points for the most common types of cooking oil, in order from lowest to highest freezing point.
Cottonseed Oil: -55°F (-48°C)
Flax Seed Oil: -11°F (-24°C)
Almond Oil: 0°F (-18°C)
Sunflower Oil: 1°F (-17°C)
Safflower Oil: 2°F (-17°C)
Soybean Oil: 3°F (-16°C)
Corn Oil: 12°F (-11°C)
Canola Oil: 14°F (-10°C)
Grapeseed Oil: 14°F (-10°C)
Rice Bran Oil: 14-23°F(-5 - -10°C)
Hemp Seed Oil: 18°F (-8°C)
Olive Oil: 21°F (-6°C)
Sesame Oil: 21°F (-6°C)
Peanut Oil: 37°F (3°C)
Palm Kernel Oil: 75°F (24°C)
Coconut Oil: 77°F (25°C)
Cocoa Butter: 93-100°F (34-38°C)
Palm Oil: 95°F (35°C)
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: