anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ultima mea intrebare facea referire la fata pe care o plac...deci acum sunt sigur ca nu ii place de nimeni din clasa, si am vb cu cea mai buna prietena a iei si i-am zis ca imi place de ea.acum ea nu o sa-i zica ce a vb cu mine.si nu stiu ce sa fac.sa stie ca o consider cea mai frumoasa fata din clasa! Nu pot sa o scot la un film sa la o inghetata.pentru ca ea nu a mai avut preten si suntem de abia clasa a 7-abig grin.

3 răspunsuri:
| Miha a răspuns:

Cel mai bine ar fi sai spui in fatawinkingsti cum se zice incercare moarta nu exista...sau daca esti prea rusinos fa cum am spus si in celalalt raspuns pune p alcnv pune-o p prietena ei sai spunawinking

| Patriii a răspuns:

Incearca s'o abordezi cumva, iesiti pe afaraa, cere'i ajutorul cu ceva cu ce stii ca se pricepe. Spune-i ca'i druguta, fa'i complimente, vorbesti mult cu ea, si daca si ea face aceste lucruri te place>

| emchristina a răspuns:

Edy sunteti cam mici pentru asta. dar pot sa-ti povestesc ce am patit eu in clasa a 7 a cand tipul dupa care eram moarta si-a facut curaj si mi-a spus ca ma place intr-un biletel intr-o ora banala. acum poate si fetei ii place de tine si tu nu sti asta. fa-ti curaj si spune-i pentru ca nu ai nimic de pierdut. ori te place ori nu. nu ai de ce sa te rusinezi ba poate o sa se bucure ca o place cineva. mult succes