De obicei de
din cate stiu cand un baiat place o fata o supara
dar el nu are curajul sa iti zica in fata
sti tu ca asa sunt baietii
Bună.
Și respectul unde este dacă o supără mereu?
Pentru ce se chinuiește?
Alt băiat care să o iubească.
Pa, pa.
Nu. tendinta naturala e sa faci fericit pe cineva iubit, si nefericit pe cineva pe care nu-l placi. de ce unele fete nu stiu chestiile astea simple si se agata de cei care le fac necazuri, nu stiu. cred ca e din cauza mindriei, nu pot accepta ca unii nu le plac.
Poate da, poate nu. Uneori asa isi exprima altii sentimentul, tachinand fata pe care o plac. Dar mai exista si cazuri cand nu este vorba de dragoste sau placut, ci antipatie, pentru ca nu o suporta sau alte chestii...
Pai.in cazul meu da.pe mine ma supara mai mereu. dar ma iubeste si imi zice ''suparacioasa mea mik''... dar depinde.
Daca i-a spus ca o iubeste inseamna ca nu o iubeste dar daca nu i-a spus ca o iubeste asta inseamna ca o place si este timid sa spuna
Pai. nu prea... daca iubesti cu adevarat ti la persoana respectiva si ii vrei doar binele (Dar din prea multa ura se poate ajunge la o relatie de dragoste wow)
Daca o necajeste cu lucruri banale sigur o iubeste dar daca mereu o supara... nu stiu... poate ii place sa o vada suparata
anonim_4396 întreabă:
Yurisa întreabă: