| iiDouaPuncteParanteza a întrebat:

Un baiat m-a intrebat acum daca vreau sa fiu cu el...
are 11 ani e de varsta cu mine
e cam mic de inaltime decat mine

ce sa-i zic

e cam rrom straight facestraight facestraight face ma rog.seamana adica nu stiu
ce sa-i zic?

Răspuns Câştigător
| 3ntzz a răspuns:

Buna!
11 ani!
Fratilor mai ateptai si voi macar vreo 2 ani laughing
Dar daca vrei sa iti rasp... Pai daca il placi cu adevarat, ii poti spune ca accepti sa fii cu el dar daca nu, nu te baga cu el doar ca sa nu ii fragni inima.Credema ca daca faci asta o sa ii frangi si mai mult inima pentru ca de asta te-ai bagat cu el.
Intrebarea ta principala este "ce sa-i zic? "
Raspunsul meu principal este : ADEVARUL
Bafta!

16 răspunsuri:
| radugeorge25 a răspuns:

Pai il placi?
daca il placi ce pierzi daca incerci? nu conteaza ce minoritate e sau crezi tu ca e!

| kidaa a răspuns:

Fa cum crezi doar sa iti placa de el

| loricel a răspuns:

Prieten la 11 ani? Eu atunci ma jucam cu papusile.

| Smile94 a răspuns:

Nu trebuie sa discriminezi pe nimeni dar daca consideri ca il placi de ce nu;;; ce ai de pierdut?

| iiDouaPuncteParanteza explică:

Nu il plac.adica nu stiu daca il plac. e dragut dar...

| DdDiX a răspuns:

Daca si tie iti place de el... spune da... poate o sa regreti dupa aceea:*

| daηă a răspuns:

Daca il placi spune-i ca vrei sa fii cu el si daca nu il placi spune-i sa-si vada de treabawinking

| speedrouch a răspuns:

La 11 ani sa ai o relatie in nici un caz

| MeSerena12 a răspuns:

Daca il placi, poti incerca tongue Daca nu, ii poti spune ca vrei sa ramaneti doar prieteni. Sigur nu se va suparawinking Noroc! :*. Eu am 13 ani, si mi s-a intamplat acelasi lucru. I-am spus ca vreau sa fim prieteni, si l-am rugat sa nu se supere tongue

| Cubulets a răspuns:

Pai daca iti place de el ii zici da si daca nu nu
ii zici :

Scuze dar nu vreau sa incep o relatie de la varsta asta

sau daca nu iti place asa

Nu

Si cu asta basta
Si daca iti place de el si vrei sa fii cu el ii zici da si asta cine va afla cred ca tu cu cea mai buna prietena a ta si cu niste prieteni de-ai lui nu mare lucru
daca vei tacea parintii nuvor afla si asa ca ...Cine nu risca nu castiga happy

| Alexandraaaaa2696 a răspuns:

Buna.Pai. nu stiu depinde de tine.winking Tie iti place de el? Daca iti place de el si vrei tu sa ai prieten de acum fa-ti, dar sincera sa fiu nu te-as sfatui.happyDaca nu stii ce raspuns sa-i dai momentan spune-i ca te mai gandesti.Pa-pa:*.

| Dia :"> a răspuns:

Ce aveti frate cu fata rolling eyes?
Sho am avut la 11 ani prietensmug
Si e fain. O joaca. Daca`tsi place d el, adica tsi se pare tie dragut si-ai vrea sa vezi cat d moi are buzelethinking Poti sa ii spui ca poate ar fi bine sa incercatsi, dar sa nu puna suflet. Dupa 2`3 zile o sa vezi cam cum e.thinking Dupaia daca`tsi place bine daca nu next! xD.
Bafta :*!

| Alinutzaa95 a răspuns:

Daca si tie iti place de el de ce sa nu incerci, si daca ti se pare ca nu merge bine te desparti de el.

| νєησм a răspuns:

Pentru cei care spun ca 11 ani e o varsta frageda ea face ce vrea poate la 7 ani face sex cu unu deci face ce vrea e voi v-ati jucat cu papusile la 11 ani? O intereseaza chiar asa mult? Eu nu cred nu mai raspundeti astfel:,, Esti prea mica mai asteapta 2 ani",,, La 11 ani mai bine joacate cu papusile", etc.Motivul pentru care va spun asta este unu singur:Nu ajutati deloc.

| Michidutsa a răspuns:

Ce are mai daca are 11 ani? Toti am trecut prin asta.
Eu iti spun asa daca il placi incearca, daca nu nu are rost. Faci cum crezi ca e mai bine kiss

| Mus1k a răspuns:

Pff/ grea intrebare... mica varsta. (si eu tot 12 ambig grin). prieten la 11 ani e ok dar depinde ce facetirolling on the floor. daca il placi e totul okwinking dar daca spui tu ca e dragut nu stiu. poate poti sa fii si tu ca altii sa ai prieten la 11 ani (ma rog la mine prietena) cls a 5? sau 6? ma rog daca u il placi nu sunt probleme happy. Dragostea nu are varsta( ma rog...)