The Others, Jeepers Creepers, Darkness Falls, Silent Hill, Exorcism of Emily Rose, Orfenato, Saw, House of 1000 corps, Shutter, etc.
Hostel
1 si 2
sunt de`a dreptul nasoale astea 2.
mai ok dar totusi inspaimantator, poti sa te uiti la: final destination 1, 2, 3, 4 asta daca te sperie crimele ciudate
M'am uitat azi cu clasa la '' drag me to hell'' aia radeau si eu nu mai puteam de frica... ti'l recomand
Casa de ceara
.
sa vezi cum ii taie capu si cum curge sangele tot pe jos
:-ss
sau my bloody valentine
sih ala
ii ft fain.
doar ca e inspaimantator:-s
sper sa nu aiba cineva asa valentine day
House of wax(Casa de ceara). Eu zic ca e frumos sa te uiti la el cu cineva.Eu l-am vazut singura si nu mi-a placut deloc.
Casa de ceara
Final destination
The Exorcism Of Emily Rose le-am vazut
mi-a placut mult Casa de ceara :X
Seria Friday 13 (asta da HORROR) si seria Nightmare on Elm Street(la fel) si cireasa de pe tort este filmul Freddy vs Jason (infruntarea dintre cele 2 serii)
My blog: http://wolverine92.wordpress.com
Fata bolnava...(sick girl) tot pe kanal d a fost dar nu l-am vazut numa reclama da parea inspaimantatoare ff scarboasa
Am vazut multe filme de groaza pana acum... da' nici unul nu prea m'au speriat
Cum spune ♫Elly4all♫ drag me to hell e tare, the ring, blessed(pact cu necuratul, a fost pe PROTV)blassed te cam, cum sa zic, la sfarsitcel putin eu, nu am inteles nimic, te cam deruteaza, din pacate nu are si o adoua parte, final destination e tare, dar nu am apucat sa il vad, am vazut doar traileru, mesaje de dincolo(ghost whisperer, ma rog, e serial dar e tare )orfana(orphan)nu e chiar de groaza dar la sfarsit te ingrozeste.sunt multe dar astea-s preferatele mele, aaa...mai e si resident evil, nu e chiar horror, chiar deloc dar e mistooo, mai ales Resident Evil: Extinction, e tare cool si o sa se lanseze in 10 sept. 2010 a patra parte
Yonderly întreabă:
anonim_4396 întreabă: