Chiar daca nu a fost tocmai o vacanta, mi-a placut excursia facuta prin strainatate acum 3 ani. Am vazut locuri extraordinare. Parisul si Venetia mi s-au parut incantatoare. Cu siguranta mi-ar placea o astfel de vacanta. Deocamdata nu imi permit. Sunt bucuros cu o vacanta in tara atata timp cat am parte de natura din plin si de persoanele dragi alaturi. Conteaza sentimentul de nou, al descatusarii. Te poti simti bine oriunde.
In tara am mai fost si prefer sa merg in strainatate. Mi-a placut mult in Franta la Orasul Spatial langa Toulouse si Futuroscopul de la Poitiers.
Am vizitat cam mare parte din tara, sunt inca tanara si mai am de vizitat, insa cel mai mult mi-a placut Oradea...fie admosfera fie ...nu stiu ce insa m-as intoare cu mare drag acolo
Nu imi fac niciodata vacantele in Romania.
Grecia, fara dubiu, Grecia, insa tin sa subliniez faptul ca nu datorita tarii, ci a dotarilor naturale ale partenerului
Prefer să le petrec afară. Mi-a plăcut în Italia şi în Turcia cel mai mult, dar şi în Austria şi Germania.Peste tot a fost frumos, da' cel mai frumos în locaţiile amintite mai sus.