| dtte a întrebat:

Unde alegeti sa va petreceti vacantele:in tara sau in strainatate? Care a fost cea mai frumoasa destinatie pe care ati ales-o si care v-a facut sa aveti amintiri de neuitat?

Răspuns Câştigător
| Bacemi a răspuns:

Chiar daca nu a fost tocmai o vacanta, mi-a placut excursia facuta prin strainatate acum 3 ani. Am vazut locuri extraordinare. Parisul si Venetia mi s-au parut incantatoare. Cu siguranta mi-ar placea o astfel de vacanta. Deocamdata nu imi permit. Sunt bucuros cu o vacanta in tara atata timp cat am parte de natura din plin si de persoanele dragi alaturi. Conteaza sentimentul de nou, al descatusarii. Te poti simti bine oriunde.

7 răspunsuri:
| anad a răspuns:

In tara am mai fost si prefer sa merg in strainatate. Mi-a placut mult in Franta la Orasul Spatial langa Toulouse si Futuroscopul de la Poitiers.

Janina
| Janina a răspuns:

Am vizitat cam mare parte din tara, sunt inca tanara si mai am de vizitat, insa cel mai mult mi-a placut Oradea...fie admosfera fie ...nu stiu ce insa m-as intoare cu mare drag acolo

Zbenguici
| Zbenguici a răspuns:

Nu imi fac niciodata vacantele in Romania.

Grecia, fara dubiu, Grecia, insa tin sa subliniez faptul ca nu datorita tarii, ci a dotarilor naturale ale partenerului happy

| Alex_7297 a răspuns:

Prefer să le petrec afară. Mi-a plăcut în Italia şi în Turcia cel mai mult, dar şi în Austria şi Germania.Peste tot a fost frumos, da' cel mai frumos în locaţiile amintite mai sus.

| Green a răspuns:

Prefer in strainatate.
Cel mai mult mi-a placut in Turcia :-X

| Sperietoarea a răspuns:

Eu in tara la marea neagra.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In strainatate happy chiar daca si la tara este foarte frumos.
Anglia happy o tara splendida plina de istorie happy