Eu joc table pe site-ul jocuri inteligente acasa, dar numai cu calculatorul, dar sunt si site-uri online pe care poti juca cu o alta persoana.
Intra pe www.bgroom.com si trebuie sa downloadezi un program si sa iti faci cont
www.doizece.ro e site romanesc si joci numai cu romani. plus multe alte jocuri
enjoy!
Http://zone.msn.com/en/backgammon/
Cerinta lor este sa rulezi din IE sa ai cont pe hotmail, in rest e gratis
E teapa cu BGmoon. Sa va spun de ce: mi-am facut cont, am jucat pe bani, am ajuns in riml 2 zile la un rating de aproape 1800 (se pleaca de la 1500) iar apoi dintr-o data am pierdu si 30 de meciuri (nu am castigat nici unul in cele 30). Adversarul dadea si cate 4 - 5 duble in acea partida si eu dadeam numai 2 - 1. La play 65 castigam mai mereu da mi-au inchis cntul fara a-mi da o explicatie plauzibila. Asa e cu jocurile on-line. Tepe peste tepe. O mica intrebare: pe play65 se joaca si pe mize de cateva sute sa chiar 1000 dolari. Cum se face ca in topul castigatorilor nu apar castiguri mai mari de 100 dolari in decursul unei zile? Oare nu s-a jucat nici un meci toata ziua cu o miza mai mare? Am ceva semne de indoiala.
Eu cred ca pe www.doizece.ro ai putea sa practici jocul de table cu alte persoane si multe jocuri de carti, domino,...
anonim_4396 întreabă:
Marin_Dobre_1951 întreabă: