| TraficantaDePufuletzi a întrebat:

Unde au disparut utilizatorii care chiar ajutau? Ursulika, Arthur, Brigaela si multi alti? Acum unde te uiti vezi elasexygagica, LadyJ, JustinBieber, BogdanSexosulIubesteUnRahat... ce s-a intamplat cu site-ul acesta? Cei noi nu stiu ce era site-ul asta inainte si trebuie sa stie...Haideti sa-i ajutam!

8 răspunsuri:
| FoarteLetargic a răspuns:

Nu mai sunt activi, asta e.

| Kanghu a răspuns:

TPU nu mai este ce a fost. Toate intrebarile sunt puse "la misto" gen "Cine imi ghiceste zodia", in categoria nepotrivita, copii intresati despre sex, si de ineptii deci subliniez... inepti totali care dau raspunsuri de genul asta:
http://imageshack.us/photo/my-images/219/inepti.png/

| ovidius a răspuns:

Evident că s-au plictisit şi au plecat, văzând câta prostie cloceşte pe-aici.

| kindness a răspuns:

Mda, mie imi spui? pun o intrebare de care am o nevoie urgenta si primesc niste raspunsuri de la aia de 11, 12 sau 13 ani rolling eyes. Ouff!

| Florinel_8780 a răspuns:

Eu acum 2 zile am intrat si nu stiu prea multe despre site dar vreau sa ajut!

| smecherulxxl5 a răspuns:

Sunt de acord cu tine.ce sa facem?

| FallingRain a răspuns:

Nu se stie, parca au intrat in pamant. Eu am o gramada de intrebari puse de mai bine de o luna cu 0 raspunsuri. Si nu sunt niste curiozitati chiar mari, pana la urma am aflat singura raspunsurile, ca speranta mea de viata nu este suficienta ca sa imi permit sa astept pana primesc un raspuns bun. Acesta a devenit un fel de site pe care pui intrebari asa, cand te plictisesti, de genul "ce credeti ca se va intampla in narcisa salbatica", "ce ati alege intre avon si oriflame", etc. Ca o intrebare urgenta este de obicei prea grea sa fie priceputa de orice utilizator. Oricum, aici sunt oameni asa de inculti si de nepriceputi, ca habar nu au sa adauge un articol pe Wikipedia, sa sparga o parola, etc. Iar daca le ceri o idee pentru o compunere sar repede cu gura ca incerci sa iti rezolvi o tema pe site. Practic, nu prea gandesc. Acest site este de fapt reflectia lumii in care am ajuns sa supravietuim. Asta este, cand e greu ne adaptam, si incercam sa ne ajutam intre noi. Eu mereu verific intrebarile prietenilor si incerc sa-i ajut atunci cand stiu, desi eu nu sunt experta si vad cum incet incet suntem lasati sa ne descurcam. Oricum, nu este obligatia nimanui sa ne ajute pe noi. Asa ca trebuie sa fim uniti si poate-i convingem pe cei care sunt in plus sa plece. Desi nu va fi usor!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Văzând ce e aici, și-au dat seama că nu mai merită și s-au retras.
Păcat.