Un om vorbind cu Dumnezeu urmarea niste urme de pasi pe nisip: "Doamne, toata viata mea te-am simtit mergand linga mine si iti vad pasii insotindu-ma, dar uite atunci cand am avut o mare suparare, eram distrus, vad doar o urma de pasi. Unde erai, cind aveam nevoie de tine? "
Dumnezeu ii raspunde: "Fiule, uita-te bine, urma aceea de pasi era a mea! " "Si eu unde eram, Doamne? " "Tu, fiule, erai in bratele mele, te-am purtat la pieptul meu!"
Intotdeauna, este alaturi de noi, trebuie doar sa il chemam in ajutor si sa il tinem in inima noastra! Este singurul prieten care nu ne tradeaza si nu ne paraseste; trebuie doar sa il punem in inima noastra si facand liniste, sa il auzim.
Dumnezeu e credincios promisiunilor Sale : "Domnul este langa toti cei ce-L cheama, langa cei ce-L cheama cu toata inima." Psalmul 145:18
Cum unde este?
Tu observi lipsa lui Dumnezeu doar cand ai o neplacere, dar oare o observi si atunci cand ti se intampla si lucruri bune.
deschide ochii, El e peste tot.
EL este pretutindeni.
Tu trebuie doar sa ai ochi sa-L vezi.
Este in sufletul tau, in inima ta, in gandurile tale, in faptele tale.
Este adevarat ca pana la Dumnezeu te mananca ''sfintii'' si ca Dumnezeu da dar nu baga in traista fiecaruia.
Trebuie sa stii ca viata este in fond o lupta.
Dumnezeu e langa tine, dar nu ai tu ochi ca sa il vezi. deschide-ti inima. Nimic nu e intamplator in viata, Dumnezeu ne arata calea, dar noua nu ne place intotdeauna cum arata cararea...Priveste inauntrul tau si o sa vezi ca toate relele trec...Ai o dezamagire... o sa treaca. succes
In mintea ta, in glasurile prietenilor, in ciripitul pasarelelor, in vant...pe TPU.ro, peste tot e
Pai cum sa-ti spun.De fapt el nu exista...Am crezut in el 17 ani din viata mea, iar acum imi dau seama ce prost am fost...
@RealMadrid...cum ti-ai dat seama ca nu exista? si ce te face sa crezi ca acum nu mai esti prost?
Dumnezeu este mereu cu tine, atat la bine cat si la rau. Dar noi oamenii ne rugam Lui numai cand avem necazuri, suparari, neajunsuri etc dar nu ne rugam si cand suntem fericiti sau sa ii multumim pentru ajutor. Daca Dumnezeu nu ar fi langa tine o fractiune de secunda tu ai fi NIMENI.
Dumnezeu exista [ nu cum zic alti prostiiii! ] Pentru ca daca nu ar exista nu am exista nici noi! Cauta'l in sunfletul tau si il vei gasi!
Poate ca noi nu ne dam seama, dar Dumnezeu ne acorda atentie la fiecare dintre noi in fiecare secunda, in fiecare minut.Ne da putere sa inaintam pe drumul vietii, sa ne implinim visele, ne da persoane dragi care sa ne sustina, ne da sanatate, dragoste si pace.Ne da lumina, speranta si nadejde.Ne ajuta la fiecare pas pe care il facem si ne intinde mana atunci cand suntem cazuti, oare se merita ca sa ii acordam si noi putin din timpul nostru?
Stateam intr-o zi de vorba cu un prieten si ii spuneam ca am decis sa citesc cate un capitol din biblie, in fiecare zi, am crezut ca e de ajuns dar raspunsul lui m-a lasat fara cuvinte. "atat valoreaza Dumnezeu pentru tine?" nu mai stiu exact daca, cuvintele lui au fost chiar asa dar acesta a fost mesajul transmis de intrebarea sa.Haideti sa ne intrebam astazi fiecare, cat valoreaza Dumnezeu pentru noi? Se merita sa ii acordam din timpul nostru, se merita sa zambim unui om bolnav sau poate trist, sa ii spunem o vorba buna? Se merita sa ne rugam Lui si sa ii multumim pentru tot binele pe care ni-L face? Ce spuneti, se merita?
Este tot timpul q tine.trebuie doar sa-ti deschizi sufletul si sa IL lasi sa intre.IL poti chema printr-o rugaciune spusa din suflet si din sinceritate.aI putea sa II si multumesti pentru tot ce a facut pentru tine de-a lungul vietii.trebuie doar sa II ceri ajutorul si El este intotdeauna acolo.sa stii ca El te iubeste si nu iti vrea raul.ne iubeste pe toti si vrea ca toti sa fim fericiti. oricat de multe greutati ai avea si prin orice ai trece sa stii ca El intotdeauna va fi acolo.acum sa nu iti imaginezi ca va cobori din cer expre pentru tine.intotdeauna iti da raspunsuri prin intermediul unui gand, unei intamplari, a unei persoane pe care o intalnesti. mie mi-a demonstrat de atatea ori ca exista.multi oameni daca ar auzi, nu m-ar intelege.probabil ar rade. dar este adevarat.eu sunt convinsa k El exista si ca ne protejeaza fiindca El va fi mereu acolo.nu trebuie sa-L vezi ca sa fii convins ca exista, nu trebuie sa mai ai nici un dubiu.lasa indoielile, tristetzea la o parte, deschide-ti sufletul.incearca sa traiesti in pace cu toti oamenii.atat cat depinde de tine.si iubeste, daruieshte-ti iubirea semenilor tai.sa stii ca "pomul bun culege roade bune"si niciodata pumul bun nu poate culege roade rele si invers.:*:*:*
Pai...eu is sigura ca daca tu chiar Il cauti, te intrebi si Il intrebi... iti va raspunde. continua sa-L intrebi. stiu ca poate fi frustrant (din proprie experienta), revoltator sau orice alt sentiment poate fi valabil si poti sa-l traiesti. ideea e sa nu te lasi batut. cauta-l. nu-L lasa sa se odihneasca pana nu-ti raspunde. dar sa nu te flagelezi prea mult. sa fii perseverent, nu schizofrenic sau habotnic. continua sa-L intrebi. cred ca e unica modalitate de a afla
Stiu, e frustrant sa simti ca Dumnezeu uneori parca nu te mai aude, nu te mai asculta, dar fi sigur ca El exista! si ca in acele clipe mai mult ca niciodata vrea sa iti fie alaturi, si eu trec printr-un moment greu in care parca toate merg pe dos...,, Dar stiu ca Rascumparatorul meu e viu si se va ridica la urma de pe pamant.''
Pai cum unde este? este peste tot si in inima ta, si peste tot ca doar El a creat tot ce exista...chiar daca nu se vede cred ca doar cand o sa murim o sa-L vedem cand o sa ajungem in Rai...si si cand esti trista si ai impresia ca nu e cu tine si atunci e cu tine si te ajuta sa devii iar fericita si eu cand sunt trista sau suparata trece ceva timp si incep sa imi vina ganduri bune si parca devin mai optimista:X:X deci Dumnezeu e cu tine si cand ai si cand n-ai nevoie de El(dar de fapt avem tot timpul nevoie de El ca fara El am fi nimic)