Reebok...nu exista fantome, spirite, etc.Tot ce poti sa gasesti sunt niste fake-uri.
In arhiva OTV!
Pe bune!
Aia au filmat si exorcizari!
Suna-l pe Dan Diaconescu!
La el in emisiune au venit tot felul de clarvzatori, magicieni...etc.
Sigur are ceva filmari interesante!
Fenomene stranii adevarate nu exista, dar daca totusi vrei sa urmaresti ceva facaturi, gasesti poate pe www.youtube.ro
Nu exista dar eu le-am vazut si
vin dupa tine dar dacal vezi pe dracu nu ti fie frica ca nu-i inspaimantator www.peteava.ro acolo is calumea
Voi chiar nu stiti nimic :-P Exista "fantome" sau asa zisele "spirite" de care se sperie multi.Pacat ca unii din voi nu cred. Dar pana la urma fiecare cu conceptziile sale.Nu? Acum daca eu v-as intreba daca exista Dumnezeu...Cu siguranta o sa imi raspundeti ca "Da"... Dar de unde stiti? L-ati vazut? Acu' nu ca nu as crede in D-zeu dar am vrut sa dau un exemplu' si app filmuletze si video gasesti pe google si vinerea seara pe discovery de la 22:00 pana la 00:00.Sau ar mai fi cateva surse dar nu se spun o seara cat mai placuta!
Fenomene stranii adevarate nu exista, dar daca totusi vrei sa urmaresti ceva facaturi, gasesti poate pe www.youtube.ro
Pe www.youtube.com sau pe www.trilulilu.ro gasesti... Dar nu exista fenomene paranormale, doar fraieri care nu inteleg cum functioneaza lumea din jurul lor.
Sandra2571 întreabă:
JustVlad_3436 întreabă: