In mai multe locuri
In primul rand la mare
La tara cel putin o saptamana
Si la munte 2 saptamani cu familia
Inca nu m-am gandit la asta, am un an foarte dificil, numai la vacante nu ma gandesc. Totusi, as fi multumit sa fiu sanatos pana atunci!
In satul Neajlov, judetul Giurgiu.Am pe cineva acolo. Mie imi place mult la tara, caci e liniste si, in plus, pot sa stau mai mult in aer liber.
Ahhh cel putin o saptamana la munte cu, cortul :X, 2-3 zile la mare. si la 4 nunti si in toamna sper sa plecam in Spania
Fratilor... treziti-va pana la vacanta de vara mai avem cateva luni bune de scoala! stiu ca suna ciudat dar deja miroase a vacanta de vara? ia sa pun eu o alta intrebare: ce o sa facem la teze?
La bunicii mei pentru ca sigur ma asteapta cu drag la ei, si mai ales pentru ca am multi prieteni pe acolo
Eu o sa fac o calatorie mai lunga prin mai multe tari:Austria, Germania, Olanda si Franta.Si apoi la mare la mamaia.
In vara asta "toate drumurile duc in Grecia"! Criza prin care trec grecii fac din vacante, adevarate "pomeni financiare" pentru romanii latini (nu fac referire la cei cu pigmantul ...de sorginte indiana- care tot...rromani i-a numit un tampit- si pe unde se duc "ne fac publicitate de ne este rusine sa mai vorbim romaneste! ) manierati si educati si-i pot costa si 340 de euro/persoana un all-inclusiv la 4 stele si avion in pret/7 zile! Si cu toate cele zise, nu-i de lepadat nici un se-jour in Bulgaria la" Mamaia bulgarilor"(Sunny - Beach, Nessebar)unde te duce in atmosfera Ballearelor!
AlynaMarya_6491 întreabă: