anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Unde pot alfa rezultatele evaluare nationala 2013 la dracu ca am cautat peste tot

7 răspunsuri:
| Ceriik a răspuns:

De-ai sti cata lume a intrebat chestia asta... O sa apara pe 3-4 iulie pe edu, dupa ce se fac contestatiile, ca sa afiseze direct notele finale.Rabdare!

| Azµre a răspuns:

Te îmbraci și te duci frumușel la școală și vezi acolo!

| JokerV a răspuns (pentru Azµre):

Dar nu mai bine o poftesc pe ma ta sa se duca, am intrebat frumos...de ce trebuie sa fie atata aroganta nu stiu

| Azµre a răspuns (pentru JokerV):

Vorbește frumos, după ce că nu sunteți capabili să vă deplasați curulețul de acasă la școala unde ați dat examenul mai aveți pretenția să vă caute alții rezultatele în locul vostru.
Gândește-te puțin înainte să comentezi că nu sunt de-o vârstă cu tine.

Uite-ți și răspunsul, dacă ai fi avut răbdare și ai fi citit pe net.

Astăzi, 29 iunie 2013, la ora 16.00, au fost afişate la avizierele şcolilor primele rezultate la examenul de Evaluare Naţională 2013.
Rezultatele finale la examenul de Evaluare Naţională 2013 se vor afişa la avizierele şcolilor pe 3 iulie, urmând ca listele complete, cu notele şi ierarhia elevilor la nivel naţional, în urma examenului de Evaluare Naţională 2013, să fie publicate pe 4 IULIE, pe site-ul Ministerului Educaţiei, dedicat admiterii la liceu: admitere.edu.ro.

De ce te grabesti sa judeci, de unde sti tu ce si cum am facut eu si nu nu suntem de aceeasi varsta dar pana la urma de ce nu am dreptul sa aflu ce au facut altii spre exemplu daca eu vreau sa stiu de mama dracului din nu stiu ce localitate ma duc la scoala sau ce.nu frate e un lucru normal ce mama dracului trebuie sa existe atata aroganta si nu te crede superior/a ca nu esti

| Azµre a răspuns (pentru JokerV):

Ești fenomenal toată lumea vorbește și la televizor și pe net că se vor afișa în data de 4 IULIE! Până atunci nimic!

Da omule am inteles
ok dar nu e nevoie sa faci atata gura adevarat am vazut si eu cu 5 ore dupa ce ai dat raspuns la dracu ma rog