anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Unde pot gasi si eu bere en-gros?[Mai ieftina pentru 400-500 doze de bere]big grin Multumesc anticipat si dau si fundita!happy

Răspuns Câştigător
| εїз a răspuns:

Bere en gros poţi găsi în primul rand la restaurant, în magazine nu prea cred că au.
Adica, berea aceasta o poti lua de la Angro, adica cu baxuri, multe.

7 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

La angrosistii din localitatea ta ori din apropiere. Daca-ti spuneam ca la Cucuietii din Deal ori Vale era bine?

Abh
| Abh a răspuns:

Vezi ce bere te intereseaza si mergi direct la distribuitor, asa vei scapa de aia minim 20% cat isi pun magazinele peste pretul distribuitorului. Cauti pe google 'distribuitori ursus' (spre exemplu) si vei gasi acolo numere de telefon de la tine din oras. In mod normal nu se complica cu persoane fizice, dar la 500 de doze sunt sigur ca vor face o exceptie.

Răspuns utilizator avertizat
| ElFenomen a răspuns:

Metro/selgros dar iti trebuie legitimatiebig grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ, incurcate-s gandurile tale.
Dai funda? Fa cinste cu o berica si discutam mai multe laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mihai, da-mi si mie adresa unui restaurant care sa aiba 500 de doze de bere si ieftina, perla neagra te-ai grabit cu premierea, asa ceva poti gasi numai la fabrica de bere, daca ai norocul sa ai una in localitate e mui bien

| £!††ℓع~₤ąđץ~§ยภ§h!ภξ a răspuns:

Mergi si u la vreun depozit si roaga-i sa-ti dea berea mai ieftina big grin Scuzetongue insa, habar nu am, poate altcineva te poate ajuta big grin