anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Unde pot gasi si eu cheastii dinasteaa? El:Vrei sa te casatoresti cu mine? Ea:Ai casa? EL:Nu Ea:Ai un BMW? El:Nu Ea:Cat ai salariul? El:Nu am salar deloc! Ea:Nu ai nimic si ma intrebi daca vrei sa ma casatoresc cu tine? Marsh de aici! El:Tu 'curva' de ce e nevoie sa am casa cand am vila? pentru ce un Bmw cand am 2 Porsche si un Ferrari, pentru ce salariu daca eu sunt patronul? sau,, Baiatul: "Urmeaza sa intru la operatie imediat, nu uita ca te iubesc" A zis aceasta in timp ce se intindea pe patul din spital. Iubita lui statea acolo cu lacrimi in ochi dar fara sa zica inapoi te iubesc.Baiatul a terminat transplantul de inima, iar cand au venit familia si rudele sa-l viziteze, a observat ca cea mai importanta persoana, iubita lui, nu venise. Baiatul: "Asistenta, unde este ea?" Asistenta: "Nu ti-au zis nu-i asa?" Si a scos un bilet si l-a inmanat baiatului. Biatul citeste biletul si ii dau lacrimile "Ti-am zis ca inima mea e a ta"

1 răspuns:
| RazzyFUnik a răspuns:

Vai de limba romana laughing cred ca se tavalesc in chinuri academicienii rolling on the floor nu o lua ca pe o insulta dar ai facut romana cu femeia de serviciu? si eu mai gresesc dar ma mai corectez