| ihaterain a întrebat:

Unde pot sa imi gasesc si eu un part-time job?
mentionez ca nu am implinit inca 14 ani (deci nu am buletin) si as dori sa fie ceva gen impartit de fluturasi sau lucru intr-o cafeneahappy

6 răspunsuri:
| εїз a răspuns:

Pai. uite daca esti din Bucuresti. da-mi add la

mihaitzza_sorin
Bafta happy

| εїз a răspuns:

Deci. in primul rand. de impartit fluturasi trebuie sa ai peste 14 ani. macar buletin sa ai!

Intr-o cafenea. exclus. nici atat! asa ca. sincer. cel mai bun job pentru tine la varsta asta frageda de 13 ani. ar fi " Tunsu la iarba la vecinu "

Vezi-ti de copilarie. si dupaceea vei ajunge sa si gasesti un job.Eu am 16 ani. pe mine m-ar mai angaja. dar pe tine. e ILEGAL. si daca te-ar angaja cineva. le-ar iesi lor un profit mult mai mic...si la ce criza este in Romania, nu cred ca vor vrea.

Cel mai bine. ar trebui sa incerci la o emisiune gen reality drama. gen national tv.

400 lei / 4 zile de filmare.
Bafta. happy

| simf a răspuns:

Lucratul inainte de 15 ani e absolut ilegal, oricine ar incerca sa te "angajeze" va suporta consecintele faptelor.
Daca vrei sa faci rost de niste bani, incearca sa le faci cumparaturile vecinilor, sa platesti facturi, sa scoti cateii/nepotii la plimbare...

| Nu conteaza a răspuns:

Inscriete la castinguri pentru modeling sau la interiuri pentru emisiunile dp national tv. fara gluma, ies bani buni thinking

| criss:) a răspuns:

La un magazin, super-market.La mine in oras, chiar daca e un oras foarte mic avem' Profi'. cei de acolo platesc cu 150lei o persoana; iti da un teanc mareeee pe care trebuie sa il imparti.
bafta!happy

| CARLA_9114 a răspuns:

In anuntul telefonic, dar iti trebuie accordul unui parinte.Mult noroc!