Pai unde vrei tu măi in ţara Italia roma poţi la mare mai încolo că acum nu are rost este prea frig sau cum vrei este mai bine la munte ca sa mergi sper că te am ajutat.
da, merci
Îmi dai fundă?
Hmmm...Pe TPU nu trebuie sa raspunzi ca sa iei funda ci ca sa ajuti oamenii...mai vedem
Ok cum vrei daca vrei sa imi dai dai dacă nu nu.
Vezi ca ti-am da un mesj, vezi, si raspunde-mi.
Mulţumesc foarte mult!
Dami idul tau de mess sa iti arat un truc pe TPU
Cu placereeee
Ok ti-ll dau prim mesaj
Cum adica prin mesaj adauga uh ionutserban89
Am bagat
Si ce sa fac acolo?, ca nu ma duc ca sa ma plictisesc
Olanda este o tara foarte frumoasa. Nu ai ce pierde, mai ales daca vrei sa o vizitezi. In plus, cine s-a dus acolo, nu a mai vrut sa plece. Multi din Romania s-au stabilit acolo.
La mare, la munte, la bunici, ai putea, sa stii, sa mergi si in strainatate, dar doar distreaza-te! Mergi oriunde se poate merge intr-o vacasnta scurta de vara/
Eu cred ca ar trebui sa mergi in strainatate pentru ca nu poti avea oricand o oportunitate sa mergi peste hotare alege tara care iti place sau despre care ai auzit lucruri frumoasenu ne lasa pe noi sa decidem alege ce iti place si unde crezi ca te vei distra mai bine
La munte nu are rost sa mergi daca nu e zapada si daca nu incerci sa te dai cu placa sau cu skiurile decat sa mergi sa te dai cu capac de wc sau stiu eu ce prosti mai bine mergi la mare...
Asa ma gandeam si eu.Imi place mai mult la mare decat la munte.Sau la munte...ca daca nimeresc t in loc de r atunci iese mate... urasc matematica!
So i win? la mare iti recomand in grecia sau slovenia
Dc,cum e acolo?