Hai ca vin cu tine in Egipt, mancam si niste raci pe acolo, stam intr-o piramida, merge...pentru o saptamana, doua.
Buna!, pe Saturn "Unde va place sa stati pe aceasta,, Planeta,,?", ps. : Germania!
Buna, nu stiu poate ca pe o insula pustie sa imi pun in ordine gandurile si sentimentele, apoi sa ii aduc pe cei dragi si sa fiu doar eu cu familia si cu prietenii, dar oricum mi-e bine si unde sunt acum, adica acasa, casa dulce casa...
Intr-un loc izolat pe o insula cu nisip alb, cu multi palmieri si persoana iubita langa mine.
Mie in Hawaii sau Brazilia (Amazon) undeva un loc exotic langa un lac/ocean relaxandu-ma si fiind fara nici o grija
Mi-ar placea un oras foarte mare si zgmotos...Sa simt ca traiesc, sa vad in jurul meu persoane care isi traiesc viata la maxim...Atunci cand ma trezesc, in loc sa vad monotonie, sa vad multe persoane, fiecare indreptandu-se spre locul de munca, sa simt energie...Deci as vrea in New York...Visul meu:X:X:X:X!
Pa, pa!
Eu una sunt calatoare dar pana acum cel mai mult mi-a placut sa stau in Canada...
bye