| ladyx a întrebat:

Uneori pare plictisitor in net... voi pe ce pagini navigati?=)

Răspuns Câştigător
| AndreeA9120 a răspuns:

PoOi:
www.joci.ro [remy, remy, whist, poker]
www.clopotel.ro [teste, jocuri, referate]
www.bravonet.ro [stiri mondene, teste]
www.hi5.com
www.ejocuri.ro
www.clubpenguin.com
www.zwinky.com [este foarte tare. Ai o fata si trebuie sa o imbraci sa ii faci casa etc]
www.ladypopular.ro
www.conquiztador.com
www.ownworld.com
Si cam atat.

13 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Intru zilnic pe Youtube, Facebook, TPU si cotidianele de sport ( Gsp.ro, Sport.ro, Prosport.ro ). In rest in functie de titlurile intalnite mai intru pe Descopera.ro si alte site-uri care imi propun stiri interesante din diverse domenii, mai ales stiinta.

| oanna_7222 a răspuns:

Facebook...eu intru mai mult pentru jocuri... farm ville, country life, pet ville.sunt chiar dragute :*

NicolaeComan
| NicolaeComan a răspuns:

Uite aici toate paginile recomandate de mine:
http://sites.google.com/site/nccmnsites/Home

| dyddyyyx18 a răspuns:

Si ar mai fi:
www.youtube.com
www.google.ro
www.e-jocuri.ro
www.tpu.ro
www.clopotel.ro (aici ai si jocuri, si teste, si referate;) )

| TheForeignConstantin a răspuns:

Incearca: www.deviantart.com : un site cu arta de toate tipurile! Daca ai vreo poezie/vreo poza/vreun desen/vreo sculptura/ORICE, poti sa le uploadezi acolo! :) Have fun!

| M3ntosana a răspuns:

TPU, Hi5, Tagged, 22O, Trilulilu, Heyo, Lumea E mica, Yupppy, facebook, google, youtube happy

| lillix a răspuns:

Youtube, facebook, hi5, TPU... dar desigur, tot plictisitor e... cum am mai spus exista un site in care te poti juca orice joc de carti online cu multe persoane din diferite tari, e distractiv happy

| lillix a răspuns:

Era un site : sunt pitipoanca deci exist... este despre niste poze ale unor pitipoance comentate si gasite de niste tipe... e superwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si mie mi se pare plictisitor uneori, dar intru pe jocuri multiplayer( comunitati) woozworld, club penguin, supersecret, pandanda. asta depinde de ce varsta ai...

| cezara_1326 a răspuns:

Muligambia si yahooeu+youtube