Salut! Îmi place să desfăşor diverse activităţi, însă timpul este din ce în ce mai scurt şi nu prea îmi permite să-mi extind paleta. Pe calculator intru ca să-mi verific mesajele, să ascult muzică sau să vizionez vreun film, videoclip, emisiune etc. Într-un club, aşa mai decent, mi-ar fi plăcut să mă mai duc din când în când, dar din păcate oraşul este foarte mic şi nu avem de unde alege, aşa că mai bine prefer să stau acasă. Concerte, la fel, sunt rare. Cel mai recent la care m-am dus a fost la sfârşitul lunii trecute şi l-am catalogat ca fiind unul dinte cele mai bune, într-un cuvânt divin. A fost un concert de muzică instrumentală (două interprete: una cânta la flaut, iar cealaltă la harpă). La Biserică mă duc destul de des, slavă Domnului, pentru a-I mulţumi Domnului pentru tot şi pentru toate, pentru a mă elibera de energia negativă şi a mă încărca cu energie pozitivă proaspătă, şi ca să mă rog pentru semenii mei şi pentru mine. Prin parc la fel îmi face o deosebită plăcere să merg, mai ales acum că a venit primăvară şi atmosfera este îmbietoare. La bibliotecă n-am mai apucat să ajung, din păcate, deoarece deja am câteva cărţi cumpărate recent şi nefinalizate şi una împrumutată de la o cunoştinţă, începută şi ea şi neterminată încă. La televizor nu prea mă uit că nu mai am ce vedea. În excursii, pelerinaje, călătorii mi-ar face plăcere să merg mai des, dar nu sunt finanţe suficiente. De alte studii nu intenţionez să mă mai apuc, deoarece nici cu facultatea pe care am absolvit-o nu am reuşit să-mi găsesc un loc de muncă stabil, fiind în continuare un semi-voluntar. Şi cam aşa trece ziua.
Cel mai mult imi place sa cant la chitara, sa ascult muzica si sa ma uit la filme. Totusi, momentan cel mai mult invat pentru BAC .
Cam fac de toate, program flexibil. Daca am probleme cu banii atunci sunt mai ocupat.
Eu de exemplu imi petrec cea mia mare parte din zi la computer.
Imi place mai mult sa ies in aer liber sau sa merg la club dar nu prea am cu cine.Asa ca stau mai mult la pc si ma pregatesc pentru profesia mea.
Si eu cam la fel.dar in ultimul timp ies mai des in aer liber..chiar si singur sau cu un coleg/prieten.dar unul..sau cu verisorii..Nu uita ca te poti relaxa si simti bine si singur undeva.