Fi serioasa, vrei sa ajungi la spital? Cu sportul este ok, ba ar trebui sa sporesti, sa mergi 40 km/zi cu bicicleta sau 5-10 km pe jos, fa 5-10 serii de cate 15-20 genoflexiuni, abdomene, flotari, spate, bicepsi, alterneaza seriile, apoi alearga 50-100 m. Pe masura ce-ti formezi muschii creste cu 2-3 la serii, 20-30 m la alergare la fiecare 5-10 zile. Referitor la alimentatie, trebuie sa ai o alimentatie completa, paine neagra, legume, fructe, seminte, nuci, carne de pui sau de peste, lactate slabe. Evita grasimile, zaharul, prajelile si condimentele in exces. 40% cel putin sa fie formata din alimente netratate termic - legume, fructe, seminte.
Normal ca se poate...mai ales daca faci atata sport zilnic in cele 40 de zile poti slabi pana si 10 kgsucces cu dieta
E bine asa cum esti si eu am fost in situatia ta si nu stiam de ce ametesc pe strada.am fost la medic si mi-a zis sa las dieta deoparte daca nu vreau sa ajung la spital...ai grija ce faci
Filme online DVD RIP, streaming foarte bun, va asteptam pe http://doarfilmeonline.blogspot.com/
Cam greu sa stii.eu vara trecuta am slabit 15 kg fara un regim asa strict.incearca sa mananci echilibrat(mai orice nu numai fructe) dar in cantitati mai mici.si partea cu sportu e buna, dar sa nu iei pastile de slabit . nu uita nu manca numai fructe si legume (oricum nu poti, organismu nu e invatat)oricum daca faci asta te vei imbolnavi, poti sa manaci pui fript mai des...
Cam greu sa stii.eu vara trecuta am slabit 15 kg fara un regim asa strict.incearca sa mananci echilibrat(mai orice nu numai fructe) dar in cantitati mai mici.si partea cu sportu e buna,dar sa nu iei pastile de slabit .nu uita nu manca numai fructe si legume (oricum nu poti,organismu nu e invatat)oricum daca faci asta te vei imbolnavi,poti sa manaci pui fript mai des...
Dieta nu!
Alearga 8-10 km pe fiecare seara
60 abdomene 40 genoflexiuni flotari 2 serii de cate 10.Mananca des si putin! NU in exces!
Yurisa întreabă: