| scumpika96 a întrebat:

URGENT! Buna, imi puteti spune cum pot sa-mi recuperz parola de la messenger ca am schimbat-o pentru ca-mi intra cineva pe ea si mi-am schimbat-o iar acum nu o mai stiu...si apropo am apasat pe yahoo mail sa mi-o recuperez dar imi cere autorul favoritul si nu-l mai stiu! VA ROG ajutati-ma DAU FUNDITA![mUlTuMeSc AnTiCiPaT]:*:*:*

7 răspunsuri:
GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Dacă nu ştii răspunsurile la întrebări şi nici parola atunci nu e ceva ce poţi face. Numai în cazul în care ai folosit alternative mail, deşi nu cred. Fă-ţi altul, aşa e cel mai bine. Şi rogi pe cineva apropiat să-ţi trimită lista cu colegi prieteni comuni! Baftă!

| nuamPleaca a răspuns:

Mdeah, daca ai Mozila Firefox :
Tools -> Options -> Security -> Saved Passwords -> Show passwords.
Si vezi daca e salvata aceea care tu ti-ai pus-o! Daca nu, numai ai ce face happy
Sper ca ti-am fost de ajutor~

inker4s~

| Ganduri albe a răspuns:

Daca ti-ai facut ID cu seriozitate ai raspuns la niste intrebari... cum ar fi care e numele unchiului tau preferat? Raspunzi la ele si gata. Dar din cate vad nu mai stii asa ca nu ai ce face... si trebuie sa iti faci alt ID imi pare foarte rau. Funda?

| Madalina-elena_Condurache_1994 a răspuns (pentru Ganduri albe):

What is the first name of your favorite uncle?
TIP: CAPITALIZATION IS NOT IMPORTANT
Remember, you may have abbreviated some words or used numbers as part of your answer

| YukiMrM a răspuns:

Teodora, nu te supara pe mine dar cat de aiurita poti sa fii sa iti schimbi parola la Messenger si sa uiti ce parola ai pus?!

cum a spus si "inker_" vezi daca este salvata in Tools -> Options -> Security -> Saved Passwords -> Show passwords. (asta numai daca ai folosit Mozilla Firefox Browser cand ti-ai schimbat parola)

| vlad audi 2010 a răspuns:

Cand deschizi meniul de mess dai acolo unde scie forgot your passwword?/Ti-ai uitat parola?

| Sola_Solotuya_1978 a răspuns:

Imi place