| printesa00 a întrebat:

Urgent! Cand deschid orice folder imi apare imaginea aceea cu muntele si nu imi apare poza care o avem in folder.Toate pozele sunt cu imaginea cu muntele, iar cand dau click pe imagine imi spune asa:Windows photo viewer can't display yhis picture because there might not be enough memory available on your computer.Close some programs that you aren't using or free some hard disk space(if it's almost full), and then try again.Va rog spuneti-mi ce sa fac fara sa descarc vreun program!

7 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Ai instalat Adobe Flash Player?

| Nelu62 a răspuns:

Traducerea:
Vizualizatorul de fotografii Windows nu poate afișa o fotografie, deoarece poate să nu fie suficientă memorie disponibilă pe computer.Close unele programe pe care nu Le utilizați sau spațiu liber pe hard disk(în cazul în care acest lucru este aproape plin), apoi încercați din nou.
Eu nu stiu ce ai tu pe acolo!

| printesa00 explică (pentru Nelu62):

Am eliberat si tot asa imi da

| Nelu62 a răspuns:

Fa putina curatenie. Eu am win.7 in romana:
My computer> clic dreapta partitia C > curatare disc > fereastra 2, mai multe optiuni > curatare butonul de jos > fereastra 3, stergere > fereastra 2, OK > in noua fereastra, stergere.

| Nelu62 a răspuns:

Descarca programul "Portable FastStone Image Viewer 4.5" (nu-i trebuie instalare). Descarci, dezarhivezi intr-un folder (nu e nevoie sa fie in C), deschide fotografiile cu el.
http://www.itplay.ro/......5-421.html