Camping de 1000 de ori...este mult mai interesant...nici o data nu te plictisesti. Si in + conditiile sunt foarte bune.
Bineinteles ca Camping, e cea mai buna tabara din Moldova. Dar daca vorbim de casuta, sunt casutele de lemn unde intr-o casuta sunt 3 odai: baia si 2 odai.In casuta trebuie sa stea 6 persoane. Pot sta cite 2, 3 sau 4 in o odaie.
ex: daca in o odaie sunt 2 persoane in cea de alaturi sunt 4 sau sunt cite 3 in ambele odai
E suuuuper
Am fost la ambele tabere, camping-- e mai buna, conditiile sunt mai bune, spatiul este mai mare,. la zimbet singurul plus este ca bazinul e mai mare. in rest la zimbet dusurile sunt afara, kiuvetz estea afara, WC miroase ft urit sau mai bine spus "Pute"... asa ca alege camping
Mie mai mult imi place la tabara camping pepentru ca acolo e vesel este bazin sunt cite doi sau trei in camera. Eu iti propun sa mergi la tabara kamping!
Si normal ca Camping. am fost acolo de 2 ori si vara asta mai plec odata. E foarte super acolo. Coditiile sunt bune. Niste educatori super. In fiecare zi la cinema. La bazin. Mincarea este ff buna.
Te distrezi la maxim la Camping. Alege Camping nu o sa regreti!