anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Urgent Funda..saptamana asta plec in Italia si tatal meu are casa intr-o parte mai retrasa. Plec impreuna cu mama mea si sora mea, am 14 ani cum spuneam sta intr-o parte mai retrasa si o sa ma plictisesc ca anul trecut. Vreau idei ce sa fac? Cu ce sa-mi ocup timpul.Nu vreau raspunsuri gen sa citesc, nu vreau sa aud de scoala ceva mai interesant. Funda

Răspuns Câştigător
| Sn4k3 a răspuns:

Pai daca nu ai internet acolo, umple-ti telefonul cu jocuri sa ai ce juca laughing, si daca tot nu ai ce face si daca iti place fotballul ia o minge de fotball si incearca scheme de mai multe ori pana iti ies, poti face flotari, abdomene etc. sau ceva ce vreai tu sa faci si iti place. Daca tot ai destul timp foloseste-l. Perfectioneaza-te la ceva ce iti place mult ca ideea mea cu mingea de fotball. Uita-te la jucatori mari gen Messi, Ronaldo, Neymar si incearca sa faci scheme pe care le fac ei sau altceva ce vrei tu. Cum fac eu laughing cand ma plictisesc ma uit pe net la scheme de bataie din filme sau videoclipuri si incerc sa le fac sau fac exercitii abdomene etc. sau ma uit pe pc la programe, site-uri pentru ca daca tot vreau sa am o cariera in IT trebuie sa stiu cat mai multe. Bafta si distractie placuta!

5 răspunsuri:
| FucktheSystem a răspuns:

Ce-i drept pentru citit trebuie să-ți folosești neuronii, la fel și pentru vizitat sau fotografiat, așa că îți recomand laba, pare cea mai bună idee pentru cineva cu IQ-ul tău.

| emy a răspuns (pentru FucktheSystem):

Vad ca tu stii exact ce IQ are fiecare. Pai atunci nu inteleg de ce nu ai facut facultatea de Psihologie? Sunt convinsa ca o sa fii un bun psiholog.

| jamal000 a răspuns:

Depinde in ce zona a Italiei, ca poti lua trenul spre orase mari unde poti vizita diverse muzee, catedrale etc

| ionu4444 a răspuns (pentru jamal000):

Nu prea pot sa fac asta singura, si ca sa poti sa iei un tren de acolo trebuie sa mergi mult drum

| Blonduta_Flory_1997 a răspuns:

Nu sa vorbesti cu prietenii, sa asculti muzica, sunt multe de facut