Buna mananca fructe foarte multe mai putina mancare, bea foarte multa apa (asa fac eu) si fa seara cros vreo jumatate de ora... dimineata vreo 10-15 abdomene...asa am facut eu am slabit repede si am o talie de invidiat!
Pa pa succes!
Du-te in fiecare zi la alergat in parc, la o sala de fitness.Nu fa prostia de a sta nemancata deoarece poti avea probleme grave. I-a o prietena cu tine la alergat pentru a te incuraja. Nu manca seara. Tine minte, masa de dimineata este cea mai importanta. Dimineata, mananca cat incape, iar seara incearca sa lasi mancarea in frigider.Nu manca dulciuri, mancaruri de la fast-food, chipsuri, prajeli etc.Mananca salate cu multe legume(pot fi si salate de fructe). Mult succes
Salut. Nu trebuie dieta Tu ai nevoie de miscare. Ca sa slabesti intr-o luna 6-7 kg trebuie sa alergi in fiecare seara, in jur de 10 km, Nu conteaza viteza cu care alergi. Iar daca vei alerga 5 km in fiecare zi, vei slabiin jur de 4-5 kg intr-o luna. De mancat vei putea manca ori ce. Dupa ce vei alerga mai mult, nu-ti va mai trebui nici asa multa mancare. La doua zile este bine sa sari cam 1 ora coarda. Daca vei face asa, garantat intr-o luna vei slabi considerabil. Cea ce este bun; In afara de faptul ca vei slabi, vei avea un corp de invidiat. Datorita sportului corpul se modeleaza. Succes Pa
Davyduchiha2001 întreabă: