| addelinaa a întrebat:

Urgent, pleasehappy. Peste 28 de zile plec la mare, si as vrea sa slabesc 6-7 kg, sunt destul de ambitioasa, asa ca astept diete sa pot slabi cat mai muultbig grin.

5 răspunsuri:
| nicko_6736 a răspuns:

Buna mananca fructe foarte multe mai putina mancare, bea foarte multa apa (asa fac eu) si fa seara cros vreo jumatate de ora... dimineata vreo 10-15 abdomene...asa am facut eu am slabit repede si am o talie de invidiat!happy

Pa pa succeskiss!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna.Si eu am slabit destul de mult cu dieta asta:
Pai ar trebui sa manaci intr-o zi numai de exemplu: orez, peste, cartofi, etc. dar numai acel fel de mancare fara si altceva alaturi. sa bei multa apa, ceaiuri si fara dulciuri sau prajit.

| StopTheWar a răspuns:

Du-te in fiecare zi la alergat in parc, la o sala de fitness.Nu fa prostia de a sta nemancata deoarece poti avea probleme grave. I-a o prietena cu tine la alergat pentru a te incurajahappy. Nu manca seara. Tine minte, masa de dimineata este cea mai importanta. Dimineata, mananca cat incape, iar seara incearca sa lasi mancarea in frigider.Nu manca dulciuri, mancaruri de la fast-food, chipsuri, prajeli etc.Mananca salate cu multe legume(pot fi si salate de fructe). Mult succeshappy

| baru a răspuns:

Salut. Nu trebuie dieta Tu ai nevoie de miscare. Ca sa slabesti intr-o luna 6-7 kg trebuie sa alergi in fiecare seara, in jur de 10 km, Nu conteaza viteza cu care alergi. Iar daca vei alerga 5 km in fiecare zi, vei slabiin jur de 4-5 kg intr-o luna. De mancat vei putea manca ori ce. Dupa ce vei alerga mai mult, nu-ti va mai trebui nici asa multa mancare. La doua zile este bine sa sari cam 1 ora coarda. Daca vei face asa, garantat intr-o luna vei slabi considerabil. Cea ce este bun; In afara de faptul ca vei slabi, vei avea un corp de invidiat. Datorita sportului corpul se modeleaza. Succes Pa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Talie de invidiat cu 10 15 abdomene ma uimesti si tu fetito daca esti ambitioasa cum spui te pregateai din timp tu vrei sa ingrasi porcu de craciun de fapt sa l slabesti nu nmai respira 28 de zile si o sa ai si tu talie de invidiat vai