| Cursed SeaL a întrebat:

URGENT! vA ROG AJUTOR!
Parintii mei sunt despartiti si fostul meu tata e pe punctul de a pierde procesul, facand iar scandal mama a vrut sa il reclame la politie dar primind raspuns de la seful de post ca nu se poate ca are nevoie de alti martori in afara de mine "fiind din familie".
vreau sa stiu daca chiar nu poate face plangere sau a fost platit de tata sa nu accepte plangerile la politie!
Multumesc de intelegere

8 răspunsuri:
| sergiu76 a răspuns:

Nu-ti face griji cu mama ai sa ramai

| ZuZuAleX a răspuns:

S-ar putea sa fii fost platit...straight face

| Vizitiul a răspuns:

Nu pot sa spun decat: "Politia nu-si face treaba, isi urmeaza interesele!"

| Good Cat a răspuns:

Nu. Nu a fost platit de tatal tau.

Martorii trebuie sa fie din afara familiei.
Cei din familie nu se iau in considerare tocmai din cauza " platii" despre care ai zis tu. Mai exact daca tu te intelegi bine cu mama ta poti spune oricand ca e nevinovata si invers, daca te intelegi bine cu tatal tau poti opta pentru situatia cand el e nevinovatul si mama este vinovata.

E ca si cand ai alege pe cine sa dai vina. Intelegi?

| alessia5158 a răspuns:

Iti va raspunde un jurist daca intrebi pe forumul site-ului http://www.avocatnet.ro/

| Cursed SeaL explică:

Da, dar totusi e ceva ciudat e vorba ca a mai fost platit omu; respectiv si de alti si banuiesc ca a facut-o din nou, si chiar nu se pot face plangeri. frate daca eu stau cu mama si el face scandal la 12 noaptea cine sa fie martor? ca doar eu cu mama sunt in camera, *** ce legi tampite. sa ma puna la det de minciuni straight face

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da ce face tatal tau? de a-ti ajuns aici? ca eu stiu o poveste clasica deja; ne bate, bea si nu aduce bani acasa. e adevarat? sau e invers? fiindca mai exista un scenariu. cel adevarat.

| Cursed SeaL explică:

Dragalasul tot clasic si la noiwinking exact cum ai spus cel putin in mine nu da ca nu i merge dar nu pot sa dau in el ca e tata straight face