Doar Tatal stie nici Iisus nu stie eu inca nu am citit Biblia insa tata mi-a spus ca dupa ce Dumnezeu a distrus Sodoma si Gomora a spus ca nu va mai face asta.
Oricand poate fi sfarsitul lumii bucurati-va de fiecare secunda traita caci poate fi ultima.
Si oricum nu trebuie sa iti fie frica vorbele Mitropolitului Anania:,, Deci, dragii mei, care este diferenta dintre moarte si somn?''
Da, eu zic ca va fi, de exemplu soarele, nu va arde mereu, odata si odata i se va termina combustibilul format din Hidrogen, Heliu si Fier.
Apoi pamantul, care poate sa aduca cutremure, inundatii, eruptii vulcanice de mai proportii de care omul nici nu a auzit.
Dar savantii au facut unele teste, calcule si cercetari si din cercetarile lor reiese ca sfarsitul este la vreo 3000-10000 de ani distanta sau chiar mai multi, deci pana atunci mai apar cateva cutremure, inundatii dar nu atat de mari incat sa afecteze tot gobul.
De a exista tot va exista, dar nu te lua dupa prostiile celor de la televizor ca "stiu" data ora si minutu cand va fi, va fi cand va vrea Domnul nu cand zic ei. Oricum nu te speria.
Atunci au disparut dinozaurii dar nu si pamantul
Incepuse o noua era si au supravietuit unele animale, asa poate fi si acum
Nu nu exista o data fixa... multi isi dau cu parerea ca neah... asa-s romanii
Nici dinozaurii nu credeau si uite ca nu mai sunt azi(oamenii de stiinta, dupa cercetari, au evidentiat ca dinozaurii au disparut in urma unui cataclism mondial : un asteroid a lovit pamantul). Haha, logik ca va fi un sfarsit al lumii candva, mai devreme sau mai tarziu.Toate au un inceput si un sfarsit.Traieste-ti viata, nu te mai gandi la asta, ca oricum nu vei rezolva nimic tu in privinta asta.Cand va fi, va fi si... punct.
Va fi cand zice Dumnezeu noi nu avem de unde sa stim... Exista carti si tot felul de prostii dar nu e nimic sigur, ca e peste 1 an peste 7 sau 400 ani noi nu avem de unde sa stim numai Bunul Dumnezeu stie ce si cand