Da, degeaba insa daca nu avem stadioane in toata tara si ne zgarcim sa cumparam jucatori si sa le dam salarii decente
Vad niste comentarii pe aici, de ma doare capul, doar de dragul de-a raspunde si sa se bage-n seama aiurea.
Da, mi-a placut! N-au mai facut anti-joc, au alergat, si-au creat ocazii, au jucat cu tupeu, curaj si ambitie. Valoarea si-a spus cuvantul bineinteles, dar n-am mai vazut aceeasi mentalitate de roman care clacheaza cand sunt condusi de-o echipa mai buna, care nu alearga dupa minge si nu se zbate.
Felicitari Unirea, au iesit cu fruntea sus de pe gazon.
Deocamdata nu avem valoare ridicata, dar apreciez ca am luptat, am pus suflet in ceea ce am facut.
Unirea a jucat senzational. scorul e mincinos. Apararea s-a prabusit din momentul iesirii lui Galamaz, si sincer cred ca ne calificam daca nu se accidenta. Si astia care comentati aiurea. mai bine abtineti-va. Macar Unirea a pierdut cu Liverpool, nu cu Galata, Fener, Sparta, Zagreb, Copenhaga, Elfsborg sau Nijmegen. + ca au jucat fotbal nu turca.
BRAVO UNIREA!
Bine acum... e mare diferenta. Nu se compara.
Totusi 1 gol, e bun si ala.
E de admirat ca au avut sansa sa joace cu ei.
Sincer sa fiu, nu. Liverpool au facut golurile care le trebuia si pleaca acasa.
Pacat ca s-a terminat cu scorul asta.
Bă tu ţi-ai făcut două conturi : "poly şi Dj Boalca" şi de pe poly pui întrebările, răspunzi de pe Dj Boalca şi îţi dai "fundiţe" singur?