In primul rand nu aveam nevoie de astfel de pareri si in al doilea rand asta era doar de amuzament. daca nu stiti s apreciati ceva frumos este strict treaba voastra. este ultima data cand am mai intrat pe acest site
Pfoaii, ce bine! Si asa imi mergea greu site-ul ca era prea accesat! Deja merge mai bine!
Incearca pe Facebook ca pe acolo se joaca lumea tampenii d'astea!
Nu vezi ce replici ai....Auzi te rog frumos nimeni nu tia cerut sa jignesti\comentezi. trebuia doar sa raspunzi daca aveai de gand sa participi la acest concurs. Daca nu...-oamenii care nu stiu sa aprecieze ceva frumos-
1. Nu te-am jignit.
2. Invata sa scrii inainte sa comentezi de altii.
3. TPU nu este un site pentru asemenea lucruri!
Have a nice day!
1.Nu am greseli de ortografie\scriere
2.Este scris undeva ca nu este un astfel de site?
1. Iti dau si exemplu! Citez: "nimeni nu tia cerut sa " daca nu iti vezi greseala asta e!
2. "Site-ul TPU (Toți Pentru Unu) este o rețea de socializare, o platformă online de întrebări și răspunsuri, lansată în noiembrie 2008. În prezent deține un loc de frunte în rândul unor astfel de pagini web.[1]
Utilizatorii își oferă reciproc soluții la problemele cu care se confruntă, împărtășind între ei cunoștințele și experiența proprie. Astfel, în august 2011, utilizatorii TPU.ro, în număr de peste 230.000, au generat aproape 970.000 de întrebări și 4, 8 milioane de răspunsuri, timpul mediu de răspuns pentru o întrebare fiind de circa 15 minute.[2]" Via Wikipedia!
De fapt ca sa iti dau o bomba pentru tine am citit Wikipedia despre TPU si stiam.
Vreau sa iti spun ca in Wikipedia nu scria ca vor fii si astfel de oameni care vor comenta.
Hai serios! Si ai reusit sa citesti tot?
Sunt libera sa comentez si sa imi exprim opinia. M-ai intrebat unde scrie ti-am aratat, ok?
"vor fii"-frumos!
Vai cineva care scrie atat de corect. Vreau sa te informez ca da am citit tot si stiu ce fel de site este. Dar as fi vrut sa fac ceva frumos dar din pacate nu pot pentru ca exista oameni ca tine.
Nu pot sa inteleg trei lucruri:
1. Daca stiai ce fel de site e, de ce ai mai intrebat?
2. Macar eu recunosc daca gresesc, nu spun "Nu am greseli de ortografie" cand este vizibil de la o posta. Si mai esti sarcasrica? Bine, doar incerci.
3. De ce nu te duci pe facebook sa faci chestiile astea si ai terminat?
Sarcastica*
Nu ti-am cerut parerea. Acest concurs era pentru cine vrea sa participe nu pentru cine vrea sa comenteze. Sica sa te informez facebookul este o prostie...cel mai prost site de socializare din lume.
Ok, atunci incearca Twitter, Myspace, Tumblr sau hi5, daca ai auzit de ele.
Oricum, nimeni nu a vrut sa participe! ^.^
Ba au participat dar pe privat prin mesaje. daca vroiai sa stii
Binee! Pa!