| M4RK a întrebat:

V-am suparat cu ceva? daca da cu ce?happyvreti sa ne impacam?batting eyelashes(nebundupatine)

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nebun adevarat, moment de ratacire. Scuze! Nu poti fi confundat, doar eu faceam mai multe lucruri deodata. Prea multe. Te rog frumos sa ma certi.

16 răspunsuri:
| AvalohAlyn a răspuns:

Daca esti nebundupatine da, categoric, si .stii de ce.

| Gabystelistu95 a răspuns:

Nici pe mine nu m-ai suparat cu nimica straight face

| M4RK explică:

Ma refeream la userul nebundupatine happy

| M4RK explică:

Furni ce avatar laughing

| adriana_sw33ty_angy a răspuns:

Pe mine nu m-ai suparat cu absolut nimic pana in momentul de fata...hee hee

ai grija de tine!

| adriana_sw33ty_angy a răspuns:

@harcioghee hee prietenos baiat big grinhee hee

| D33d33wttzzaaaaaaa a răspuns:

Pe mine nu.winking

| cheloo74 a răspuns:

Ce naiba mai? S-a inchis MIrcul?

| Sperietoarea a răspuns:

Eu nici nu te cunosc dar putem fii prieteni

| hahahahah.asa.e.cum.spun.eu a răspuns:

1 leu si ne-mpacam!devil

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dar.....de la ce te-ai luat?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca pui inapoi avatarul cu furnicile alea ghiduse ne impacam.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

M-ai suparat rau de tot...cred ca te-as bate.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu se poate, mai mult rau faci mai soricel daca nu sti sa scrii, acum doi useri cred ca tu esti nebundupatine straight face
Hai ca o fac si pe asta voi posta intrebari in locul tau daca tu nu sti sa scrii, puteai sa intrebi prima data"-nebun... vreau sa scriu ceva pe TPU "sau te duceai la hephap, enigma si nu cred ca te-ar fi respins...de ex tu imi ceri id de mess fara sa ma cunosti? presupun ca nu ai nici un id de la vreo fata de pe TPU pentru ca stai rau cu exprimarea...nu mai zic nimic ca ma lasi ori pe burta razand ori uimit... furni tu crezi ca.sad ai dato'n bara si de data asta penguin straight face

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu cum ai putut @furni sa ma confunzi in halul ala cu penguin...hai ca e penibil, nu pot sa te cert ca nu te cunoschappy
P. S penguin sper sa stai calm si sa-ti aduni gandurile, ori esti prea euforic cand postezi, ai trac, dracu stie ce se intampla dar nu se intelege nimic...si cand se intelege vezi si tu ce iesestraight face

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nebunreally, moment blond maxim. M-au sanctionat si altii dragi in privat, daca te consoleaza cu ceva. Iarta-ma!