La nebunie! Am fost odata la o un club de echitatie la prietena si am calarit pentru prima oara, a fost super!
Da, dar ar dura mult pana as ajunge acolo Caii sunt niste animale minunate, deci pentru cei care au timp liber nu cred ca le strica.
Da
dar asta e un sport de lux, si mai ales in perioada asta.
in plus nu oriunde in tara ai acces la astfel de lectii.
dar e un sport foarte frumos.
Hey,Morticia! Eu practic echitatia de aproximativ un an.Este un sport cu totul special, elegant.Pe mine ma costa 100 de lei pe ora.Nu e un sport ieftin, intr-adevar.La echitatie echipamentul pentru calaret consta in:toca(casca),cizme de calarie, vesta de protectie, pantaloni de echitatie.Ca accesorii as putea spune ca exista si camasi pentru echitatie,manusi, pinteni, cravas.Pe mine numai toca si vesta de protectie m-au costat deja 700 de lei.Restul e un pret mare,as prefera sa nu il spun.Cei de la clubul meu au avansat foarte repede,nu e chiar asa greu sa avansezi la echitatie.Dar in schimb e greu la concursuri, mai ales in Ungaria, unde sunt foarte multe cluburi ce participa.Si faza e ca de multe ori sunt platiti arbitrii,iar in general clubul ce organizeaza un concurs,castiga.Dar in rest sportul e foarte frumos, il recomand oricarui iubitor de cai.
P.S.:Eu am castigat intr-un an pentru start locul 6, la urmatorul concurs locul 4 si la cel mai recent locul 2 si o medalie.
La clubul de echitatie 4u company din Breaza, Prahova str.catinei,nr. 6 va puteti initia in tainele acestui sport.
Lectiile de echitatie nu sunt asa scumpe si pentru inceput nu trebuie un echipament special
anonim_4396 întreabă: