| morticia a întrebat:

V-ar place sa luati lectii de echitatie?

Răspuns Câştigător
Anna
| Anna a răspuns:

La nebunie! Am fost odata la o un club de echitatie la prietena si am calarit pentru prima oara, a fost super!

14 răspunsuri:
constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Da, foarte mult, dar e foarte scump si nu imi pot permite.

| coryyyyyyyyyyy a răspuns:

Daaa :X:X:X:X

| sergiu25bc a răspuns:

Eu as dori dar costa scump, si cum e criza asta cui ii arde de calaritsad

| tukhey23 a răspuns:

NU

| CenturyChild a răspuns:

Da, dar ar dura mult pana as ajunge acolo sad Caii sunt niste animale minunate, deci pentru cei care au timp liber nu cred ca le strica.

| hashe86 a răspuns:

Da
dar asta e un sport de lux, si mai ales in perioada asta.
in plus nu oriunde in tara ai acces la astfel de lectii.
dar e un sport foarte frumos.

| Teardrop:] a răspuns:

O daa:X

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
De ce nu!
O lecție în plus nu a omorât pe nimeni, din contră mai multă cultură.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pfff... da, dar preturile sunt destul de mari.Ieri citeam ca o singura sedinta poate ajunge la 150 de lei iar echipamentul 600-700 de lei.Si este de nevoie de in jur de 20 de sedinte pentru a putea ajunge la un nivel mai bun.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cat costa?

| Ariyana a răspuns:

Hey,Morticia! Eu practic echitatia de aproximativ un an.Este un sport cu totul special, elegant.Pe mine ma costa 100 de lei pe ora.Nu e un sport ieftin, intr-adevar.La echitatie echipamentul pentru calaret consta in:toca(casca),cizme de calarie, vesta de protectie, pantaloni de echitatie.Ca accesorii as putea spune ca exista si camasi pentru echitatie,manusi, pinteni, cravas.Pe mine numai toca si vesta de protectie m-au costat deja 700 de lei.Restul e un pret mare,as prefera sa nu il spun.Cei de la clubul meu au avansat foarte repede,nu e chiar asa greu sa avansezi la echitatie.Dar in schimb e greu la concursuri, mai ales in Ungaria, unde sunt foarte multe cluburi ce participa.Si faza e ca de multe ori sunt platiti arbitrii,iar in general clubul ce organizeaza un concurs,castiga.Dar in rest sportul e foarte frumos, il recomand oricarui iubitor de cai.
P.S.:Eu am castigat intr-un an pentru start locul 6, la urmatorul concurs locul 4 si la cel mai recent locul 2 si o medalie.winking

| morticia explică:

La clubul de echitatie 4u company din Breaza, Prahova str.catinei,nr. 6 va puteti initia in tainele acestui sport.

| morticia explică:

Lectiile de echitatie nu sunt asa scumpe si pentru inceput nu trebuie un echipament special