Nu mi-ar placea sa fiu vedeta, dar totusi daca as fi pusa in aceasta situatie mi-ar placea sa fiu Paris Hilton.De ce? Pt ca apreciez caracterul ei si faptul ca nu se ascunde de presa...De curand a fost surprinsa in fata unui tribunal, inconjurata de paparazzi, iar ea fara ea in centrul lor fara nici o inhibitie, se lasa fotografiata desi venise pentru ca era data in judecata pentru suma de 8 milioane de dolari.
Da sa fiu celion dion as canta toata ziua ce voce super are mie imi place sa cant
@vivi
Mie mi-ar placea sa mearga toti fraierii dupa mine sa se roage sa le dau un interviu sau sa fac o poza)). Glumesc...
Nu mi-ar place sa ma hartuiasca presa...Iti dai seama ca atunci cand esti celebru se tin peste tot dupa tine si scriu numai mizerii ca sa isi faca vanzare.
De exemplu, pe Michael Jackson, presa a fost unul dintre factorii care l-au distrus.
ii naspa ca numa baga toti oamenii minciuni ca ai fact nu stiu ce...si ca esti iubita nu stiu cui...bla bla bla...asa ii mai bine sa fii un om normal iti vezi de treburile tale, lucrezi, ai bani, ai copii si gata! Nu are nimeni treaba cu vioata ta...
bye bye
Buna!
Nu, nu mi-ar placea deoarece nu as mai avea viata personala...toti ar stii unde am fost cu cateva ore in urma si ce am facut... dupa parerea mea vedetele nu mai pot sa scape de aceasta publicitate continua.Si pana la urma.de ce crezi ca se despart multe vedete cunoscute?
Din cauza stresului de a fi permanent urmariti
Mie...sa zicem ca da... dar nu-mi place absolut deloc sa se bage cineva in viata mea personala.in ziua de azi, paparazzi fac orice pentru bani...mai ales daca surprind o vedeta intr-o situatie compromitatoare...atunci curg banii
Da, nu chiar asa de mare ca madonna, imi ajunge si un bill gates acolo
nu imi fac griji de paparazii, deoarece nu ma afecteaza parerile lor, lumea oricum stie ca nu se poate baza in totalitate pe ce scrie acolo, iar singurul lucru care conteaza cu adevarat e parerea prietenilor si a familiei, care oricum ar sti adevarul, nu minciunile din tabloide
andrada întreabă:
alexandruvio întreabă: